donderdag 5 november 2015

Steigerbumper

Steigerbumper brengt innovatieve en nieuwe producten op de markt. Zowel producten uit eigen ontwikkeling als producten van andere. Innovatief handelshuis met selectief assortiment. Op zoek naar steigerbumpers?


Onze steigerbumper past op elke rolsteiger.

Maar dat is niet het enige voordeel: Muren worden niet beschadigd tijdens het. Vind steigerbumper op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Gemakkelijk te monteren op iedere steiger. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste nieuwtjes en scherpste aanbiedingen.


Bedrijfs- en contact gegevens. Wij zijn elke werkdag telefonisch te bereiken tussen 09. Buiten deze uren hebben wij ook een.

Wij hebben complete sets voor een scherpe prijs. Bestel online bij Bouwplaats-Inrichting. Altijd voordelig en wereldwijd. De steigerbumper past op elke rolsteiger. Vanaf 1punten kan u deze inwinnen.


Dan krijgt u het verzamelde puntenbedrag als korting. Speciaal voor hoeken en rondingen. Kan tot graden gebogen worden. Voorkom beschadigingen aan de wan muren en beplating. Geschikt voor vouw- en rolsteigers.


Ultralon stootkussen € 600. Plaats vier steigerbumpers op de hoeken van een kamersteiger en u voorkomt onnodige schade aan wanden, kozijnen,. Aangeboden door Inbrengwinkel tekeapynmakkum en Pandjeshuis kooppleinwinkel Harlingen en Woningontruiming tekeapynmakkum Friesland. Dit innovatieve product beschermt uw muren, gevels en kozijnen tijdens het werken met een kamersteiger, rolsteiger of hoogwerker. Onze Scaffy steigerbumper past op.


Voorkomt beschadigingen aan pleisterwerk, schilderwerk, ramen en gevels. Meer informatie set STUKS 508.

Past op ieder merk rolsteiger! Met deze eenvoudige, maar o zo. Verkoop Omschrijving: Artikelnr. RVS 3en voorzien van energiezuinige led lampjes. Sfeervolle verlichting voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts