dinsdag 17 november 2015

Plat dak isoleren binnenkant

Bespaar gemiddeld €5per jaar met spouwmuurisolatie. Zowel platte als schuine Daken isoleren wij vakkundig - Bel nu! Voor elke Geluidsprobleem een Oplossing.


Bij het isoleren van de binnenkant van het dak , de koud dakconstructie, zit het isolatiemateriaal onder het dakbeschot, tussen de dakbalken. De isolatie van een plat dak brengt enige oplettendheid met zich mee. Wanneer de binnenkant en wanneer de buitenkant?

Een plat dak kun je ook vanaf de binnenkant isoleren. Dankzij vochtregulerende klimaatfolie en bijbehorend tape behoren vochtproblemen daarbij tot het verleden. Plat dak isoleren aan binnenzijde?


Hoe gaat plat dak isoleren binnenzijde? Wat is de beste isolatie voor een plat dak ? Welke methode is geschikt voor isoleren van een plat dak aan de binnenkant ? Koud plat dak , plat dak isoleren vanaf de binnenkant. Koud dak betekend dat u aan de binnenzijde van de woning het dak gaat isoleren.

Info over de dakopbouw en prijs van een plat dak isoleren vind je hier. Maar als dat om een of andere reden niet meer mogelijk is, kan je het ook via de onderkan. Kijk of jouw dak geschikt is om het te isoleren vanaf de binnenkant. Je kunt zelf met dakisolatie aan de slag als je een schuin dak hebt met dakpannen.


Dit kun je aan de binnenkant isoleren. Grootste keuze, de laagste prijzen. Je dak isoleren levert meer comfort op en bespaart u geld. Meer over een plat dak isoleren aan de binnenkant.


Beste matje, Ik weet niet wat voor tips je allemaal gekregen hebt, maar een ding zou ik NOOIT doen en dat is een plat dak met een houten constructie aan de onderkant. Je plat of hellend dak isoleren kan op verschillende manieren. Isoleren langs binnen, buiten of via de vloer? Ontdek hier de mogelijkheden en prijzen.


Wil je je plat dak aan de binnenkant laten isoleren ? Dan je bij Isolatie-team aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts