maandag 9 november 2015

Kippenhok opener

Opruiming Verkoop - Tot korting! Altijd De Laagste Prijzen. De grootste collectie kippenhokken ! Kippenhokken tegen de laagste prijzen. Gratis verzending, snel geleverd.

Mogelijkheid tot achteraf betalen. De webshop voor uw huisdier. De automatische kippenluik is in opkomst!


De VSB hokopener en sluiter zorgt er voor dat uw kippenhok op het juiste moment open en dicht gaat. In de standaard uitvoering gaat het hokje dicht als het schemerig. Opsomming van de automatische hokopener.


Deze automatische hokopener voor kippenhokken is een gemakkelijk apparaat dat op het kippenhok kan worden geplaatst. Nooit meer op zondag vroeg opstaan om de kippen uit het nachthok te laten.

Hoewel het maar een kleine moeite is om het kippenhok manueel open en toe te doen heeft een geautomatiseerd systeem toch enkele praktische voordelen. Met de automatische kippenhok opener van ChickenGuard bescherm je je kippen tegen roofdieren in het hok. Zowel op batterijen als op stroom! Bekijk ons assortiment op. Wij hebben het model die u zoekt!


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Probleem opdelen in deelproblemen: 1) deurtje open en toe (deurtje hoe groot? hoe zwaar? hoe vaak open en toe?) 2) energievoorziening Zolang we over 1) niet meer. Automatische hokopener Chickenguard premium, op batterijen. Met ingebouwde timer en lichtsensor die de ultieme flexibiliteit geeft voor de bediening van het schuifluik.


Bescherm uw kippen efficient en koop een hokopener bij de specialist in automatische hokopeners voor pluimvee tegen vossen, marters en andere predatoren. Uw specialist in automatische hokopeners voor pluimvee. Beveilig uw kippen snachts met onze hokopener! Bestel je kippenhok eenvoudig online.


Geen verzendkosten en dag levertijd. Alle modellen direct leverbaar en volledige garantie. Stel je voor: je hebt een huis met een mooie, grote tuin aan de rand van het dorp.

Plaats genoeg voor een mooi kippenhok met kippenren. Er komen barnevelder-kippen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts