donderdag 3 maart 2016

Nylondraad 2 mm

Vergelijk voor de laagste prijs. Vandaag bestel morgen in huis. Vind de beste selectie nylondraad 2mm fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit nylondraad 2mm voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Dit nylondraad vervangt de. Gekleurd koord is een gevlochten polypropylene multifilament, gemaakt van high tenacity.


Stevig rijgdraad voor armbandjes, kettingen en enkelbandjes.

Alles voor je tuin - Tuinartikelen! Koord wit nylon 2mm rol = 300m (3meter). Elastisch nylondraad Afmeting: ± 0. Een spoel met transparant nylon draad.


Ideaal om bijvoorbeeld ballonnen mee op te hangen. Nylon draad op rol mm. De dikte van het draad is ongeveer 7. Perlondraad van mm dikte los van de rol.

Haakjes en nippels moeten dus nog worden aangebracht. Maximale belasting is kg. Satijnen nylondraad 2mm groen. Trendy kleuren Grote voorraad Voordelig geprijsd. Bekijk alle product informatie hier!


Sterk nylondraad , keuze uit kleuren. U bent succesvol geabonneerd op onze nieuwsbrief. Campus draadspoel met mm nylondraad , voor graskantsnijder model Campus, type 3RT.


Universele nylondraad voor gebruik in draadcassette van alle. De draad is NIET elastisch. Transparant nylondraad van mm op spoel van 1meter. Een rol gecoat nylondraad van meter en een diameter van mm. NDR- 2mm 3meter NDR02.


Dit product PAST NIET DOOR DE BRIEVENBUS. Knijpkralen in zilver en gou verschillende maten. Voor het afwerken van nylondraad , staaldraad en elastiek.


Blister ronde nylondraad OZAKI - Lengte: 2m, Ø: 60mm Meer info. Toevoegen aan Verlanglijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts