woensdag 16 maart 2016

Vintage planken

Elegante, smaakvolle vintage meubels. Uw coach op het gebied van woonbelevenis! Voor een uniek woongevoel! Trends voor thuis ontdekken!


Het hout is teruggedroogd en behandeld met verschillende lagen cement.

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Meer ideeën over Rustiek woondecor, Schappen makeover en Rustieke bank. Zo krijgt het net als het gebruikte steigerhout wat van de bouw komt een vintage look. Het voordeel van deze planken is dat ze rondom. Mooie vintage planken , eventueel gedroog altijd op voorraad bij ABS Trading BV!


Etsy heeft duizenden unieke opties waar je uit kan kiezen, zoals met de hand gemaakte producten, vintage vondsten, en unieke cadeaus. Vind wandplank vintage op Marktplaats.

Deze vintage wereldkaart is gemaakt van houten planken en behoort tot de Sweet Living collectie. Vind vintage in ons breed assortiment Boekenkasten, Planken , Rekken. Profiteer van de koopjes op eBay! In onze webshop vindt u een ruime voorraad van nieuwe gebruikte planken rechtstreeks van de bouwplaats! Bestel vandaag nog online vanaf € 161.


Wij bezorgen door heel Nederland. Balkonafscherming met vintage hout print. Onze balkondoeken zijn verkrijgbaar in verschillende prints en afmetingen. Ideaal tegen inkijk, wind en zon. Zodra de steigerplanken op de bouw aan vervanging toe zijn worden de gebruikte steigerhouten planken door de grote vraag aan.


Pak van steigerhout planken mm dik. Lengte plank : 3mDe plank om direct mee aan de slag te gaan. Bangkirai plank 21x145mm grijs geolied en geborsteld.


Door het handgemaakte ,oud gemaakte oppervlakte krijgt de plank meteen de elegante grijze. Prima staat (één mechansime moet hersteld worden, verder werken alle kasten en schuiven perfect). Prachtig meubel in de juiste ruimte.

Met dit behang met vintage sloophout planken met mooie uitgesproken nerven maak je een stoer en natuurlijk interieur helemaal af. In vergrijsd groen op een extra. Snel en mooi plankje aan de muur. NU online te koop bij webwinkel JanJuup. NuBuiten biedt een compleet assortiment voor het buitenleven en buitenspelen!


Online en voordelig bestellen bij NuBuiten. Vintage plankdragers, steun voor planken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts