maandag 7 maart 2016

Parasol bevestigen aan balkon

Balkon : tijdelijk tot Korting. Scherpe Acties op Veel Producten. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Laagste Prijs van Nederland! Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending!

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Wij zijn blij met deze aanschaf.


Ontzettend gemakkelijk te bevestigen en aan alle kanten van het balkon. In plaats daarvan is het goed mogelijk om de parasol aan het plafond op te hangen, of aan de muur te bevestigen. Een zonnig balkon voorzien van schaduw?

Met een balkonklem klemt u de parasol aan uw reling waardoor u alle ruimte van het balkon blijft benutten! Dat kan heel makkelijk met deze parasolhouder voor balkon. Wat een heerlijke oplossing om op zonnige dagen toch in de schaduw te kunnen afkoelen op je balkon. Wil jij je parasol bevestigen aan je balkon ? Gemakkelijk te bevestigen aan de balustrade en breed genoeg voor. Muur- of balkon parasols zijn uitermate geschikt voor kleine terrassen, boten, balkons en serres.


Een originele Solero aan de muur? U krijgt direct een bevestiging. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Grootste aanbod tuinartikelen.


Hoe een parasol aan de muur bevestigen ? Lees hier onze volledige handleiding om jouw parasol aan de muur te hangen. U kiest zelf de montagehoogte van de balkon parasol en bent dus niet gebonden aan de hoogte van een mast. Easysol is een goedkope muurparasol die u aan de muur bevestigt.


Verkrijgbaar in drie kleuren, past deze parasol bij elk terras of balkon.

Met deze klem kan je makkelijk een parasol aan het balkon bevestigen. Sedum en asters zijn Nazomerbloeiers die nog lang kleur aan het balkon of terras. Een parasol is makkelijk te verplaatsen en je kunt hem voor zowel de tuin als voor een balkon gebruiken.


Een parasol heeft een leuke vorm. Parasol Salou ecru - Ø 3cm. De poten van het Flex frame worden geklemd tussen de vloer en het plafond van het balkon. Grote keuze aan Tuinmeubelen. Voor de laagste prijs op Choozen!


Vind jouw parasol in onze unieke collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts