donderdag 24 maart 2016

Zelfklevend fixatiezwachtel

Veilig, snel en aan huis geleverd! Het zelfklevend fixatiezwachtel wordt gebruikt om snel een kompres vast te leggen. Een groot voordeel van dit zwachtel is namelijk dat het aan zichzelf kleeft maar.


Peha Haft zelfklevend fixatiewindsel van HartmannPeha haft is een cohesieve, elastische fixatiezwachtel die door haar onovertroffen hechteffect elke vorm van. Stevig, zelfklevend fixatiewindsel wordt gebruikt om bijvoorbeeld snel een kompres vast te leggen.

U koopt snel een fixatiewindsel op BHV shop. EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES. Coban is een op zichzelf klevende, elastische zwachtel die als steunend verband wordt gebruikt bij lichte kwetsuren, als fixatiezwachtel of. De zelfklevende zwachtel is een niet-rekbaar verband dat gebruikt kan worden voor zowel het aanleggen van een wonddekverband als voor het drukverband en wonddrukverband. De NOBA zelfklevende zwachtel is een wit en op zichzelf klevend rekbaar fixatiewindsel.


Bekijk het in onze webshop en wellicht werken onze staffel kortingen in jouw. Door het zelfklevende karakter hoeven de windingen slechts met een derde overlap worden aangebracht,. Voor wie een voordelig alternatief voor Gazofix zoekt: Nobahaft elastische fixatiezwachtel op zich zelfklevend.

Producten van Noba bestel je het voordeligst op Merkala. Zelfklevende bandage kopen? Vandeputte Medical, hét adres voor al uw cohesieve zwachtels. Tweevoudig hechteffect, niet aan huid of haar.


Nobafix fixatiezwachtel heeft een gladde structuur. Voor fixatie van wondverband en bij gipsverbanden. Bij het verwijderen zal het moeten worden losgeknipt. Een voorbeeld van een zelfklevende zwachtel is Panelast.


Pehahaft zelfklevend is een cohesieve fixatiezwachtel. Deze zwachtel kleeft op de zwachtel zelf en niet op de huid. Zie voor houdbaarheid de individuele verpakkingen. De cohesieve elastische zwachtel is samengesteld katoen en polyamide. Fixatiezwachtel cohesief NOBAHAFT-Crêpe.


De zwachtel is voorzien van een laagje latex. Optioneel (niet verplicht) 10: Blarenprikker: 1: Borstcompressie apparaat: 1: Coldpack: 2: Hibicet ml: 2: Hydrogel. Daarnaast zijn er spullen die niet.

Cohesieve bi-elastische fixatiezwachtel ter fixatie van lichaamsdelen, verbanden en katheters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts