woensdag 16 maart 2016

Trapbekleding halve maantjes karwei

Voor Inspiratie, Klusadvies en onze Uitgebreide Webshop! Ontdek onze Uitgebreide Webshop. Bekijk nu al onze Producten Online! Is uw plaatselijke KARWEI geopend? Vind hier snel je Antwoord.


Groothandelaar uit Duitslan met vele lokale handwerkslieden.

Ruime keuze vanaf €per stuk. Trapbekleding kopen bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Goedkope trapmatten en trapbekleding. Trapmatten karwei - Woonaccessoires.


Je vindt hier diverse zelfklevende trapmatten, waarbij je kunt kiezen uit. Info over halve maantjes trap karwei. Resultaten van zoekmachines!

Deze antraciet Riva trapmatten kenmerkt zich door het eenvoudig op maat kunnen snijden van de trapmat zodat ook een niet gangbare trap voorzien kan worden van een. Daarnaast dempen matten van vloerbekleding op de trap natuurlijk je voetstappen en staan halve maantjes. Dus een trap renoveren hoeft geen zwaar karwei te zijn.


Het lijkt dan net of je als trapbekleding laminaat hebt gebruikt maar dan in voor gevormde stukken. Eigenlijk zijn trapmaantjes gewoon hetzelfde als trapmatten. Ze dragen dus bij aan de veiligheid van je trap. Maar ook trapprofielen en rvs trapleuningen. Uw trapmat gratis verzonden!


Het kan dus zo maar zijn dat u heel voordelig halve maantjes van. Een speciaal door elitetrapmatten ontwikkelde trapmat gemaakt in de vorm van een halve maan. Ze beschermen je trap, voorkomen uitglijden, zijn makkelijk aan te brengen een geven je trap een nieuw. De trap wordt hiermee beschermd en uw trap gaat. De halve maantjes zijn slipbestendig en voorkomen slijtage van je trap.


Met deze trapbekleding geef je de trap direct een sfeervolle, moderne uitstraling. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Elitetrapmatten levert alleen trapmatten van de hoogste.


Kwantum, daar woon je beter van!

Voor meer info gaat u naar onze website! Wij bieden u luxe, slijtvaste trapbekleding of traplopers om uw trappenhuis een karaktervolle uitstraling te geven. Gratis verzending vanaf € 100!


Ook voor uw trapmat op maat. Trap stofferen € 18- incl tapijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts