maandag 14 augustus 2017

Altrex heavy duty

Deze Week Keuzekorting op Altrex. Koop uw ladders, steigers en meer online. Bekijk ons uitgebreide assortiment Altrex. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Duurzame klimmaterieel voor de vaardige klusser en de vakkundige professional.

Kies voor de Altrex Atlantis als je hoge eisen stelt aan jouw ladder. Je levert kwaliteit op hoogte met producten uit het Altrex Pro assortiment. Daar kun je mee voor de dag komen.


Heavy Duty : een productcategorie voor een brede doelgroep. Zoals kleine ondernemers (o.a. ZZP’ers), intensieve klussers en veeleisende particulieren. Korting Op Alle Altrex Ladders, Steigers En Accessoires. Bestellen op de webshop is eenvoudig.


Ga naar het artikel van uw keuze.

Klik vervolgens op de knop ‘In winkelwagen’. Module C is enkel te gebruiken in combinatie met module A en B, om tot een werkhoogte van meter uit. Deze robuuste steiger is door zijn basisvouwdeel eenvoudig op te. Koop of Verkoop altrex op Marktplaats. De vouwsteiger (module A) kan snel en eenvoudig worden doorgebouwd tot een.


Coolblue: alles voor een glimlach. Ga je namelijk voor een Altrex ,. Deze blauw gecoate ladder is de nieuwe heavy duty reform ladder van Altrex. Met brede (37mm) en hoogte (mm).


Eenvoudige montage, licht in gewicht, compact. HEAVY DUTY Trappen (Vouw)ladders Zoldertrappen Rolsteigers Escabeaux Echelles (pliantes) Escamotables Echafaudages roulants Relax. Vergelijk meer Ladders aanbiedingen op Beste. Voor de Altrex ladders zijn diverse accessoires beschikbaar. Voor diverse producten zijn er onderdelen los verkrijgbaar.


Praxis brengt elke week een nieuwe folder uit met aanbiedingen en interessante acties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts