dinsdag 1 augustus 2017

Steigerhout pilaar

Steigerhout bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af.


Vind steigerhout pilaar op Marktplaats. Decoratie steigerhout , lampen, kapstok.

Voor iedereen een voordeel. Maak zelf meubels van steigerhout met deze gratis voorbeelden op bouwtekening. Kasten tafels en loungemeubilair van steigerplanken en combinaties met steigerbuis. Onze pilaar Ian misgaat in geen enkel huis.


Kan gebruikt worden voor een plant of een mooie bos bloemen, maar een lantaarn kan hier ook perfect op. Gebruik hem bijvoorbeeld om. Pilaar van steigerhout hoog en vierkant op maat gemaakt.


Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt.

Met steigerhout zit je altijd goed voor een stoer en robuust interieur. Wij zetten een aantal zelfmakers met steigerhout voor je op een rij. Beschikbaar in diverse hoogtes, materialen en kleuren. Vraag naar de mogelijkheden.


Heb je een goede steigerhout werktekening nodig? A-kwaliteit gebruikt steigerhout. U kunt kiezen uit de verschillende behandelingen zodat past het bij uw andere meubelen. Unieke steigerhouten accessoires om uw interieur een persoonlijke tint te geven.


Ideale aanvulling in een robuust en industrieel interieur. Alle maten sokkels, zuilen en pilaren van niew of gebruikt steigerhout. Bekijk hier onze voorbeelden en neem contact met ons op voor de maat van uw keuze. Staat de gewenste afmeting niet in onze webwinkel neemt u dan gerust contact met ons op.


Kan ook als ondertafel voor bloemen of planten gebruikt worden. Kan zowel in de tuin als binnen geplaatst worden. Zelf een zuil maken van steigerhout ? Maak nu zelf een zuil van steigerhout met een bouwtekening als sokkel voor jou lamp, plant of beeld!


Exclusieve maatwerk steigerhout meubels voor in de tuin, op kantoor en overal in huis.

Ons steigerhouten meubelen is maatwerk vakmanschap met jr garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts