donderdag 10 augustus 2017

Pir gips

De afslankpik verovert de Nederlandse markt! Een goedkope en makkelijke combinatie van PIR en gips zorgt dat uw dak of wand extra snel klaar is. De goedkoopste in Nederland. Wij verlijmen gipskartonplaten met PIR isolatieplaten.


Met deze platen kunt u isoleren én afwerken in één handeling.

Pirgips voor het snel isoleren met een mooie afwerking van uw zolder dak. Naast onze standaard afmetingen ook maatwerk mogelijk! Echte revoluties zijn de meest logische oplossingen! PIRGIPS is de ideale isolatie en afwerking in één. Hoogwaardige PIR isolatieplaat is nu perfect samengevoegd.


Nederlandse onderneming met een groot assortiment hoogwaardige isolatie materialen. Wij leveren aan de professionele bouw en de industrie.

Door de hoge isolatiewaarde van PIR kan de dikte van de bouwplaat beperkt blijven. Vind pir gips op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bent u op zoek naar een gipsplaat voorzien van PIR isolatie? Verkrijgbaar met meerdere diktes!


Het is een kunststof die speciaal bedoeld is voor isolatie en vooral bekend staan als geelwitte platen. PIR is een afkorting van polyisocyanuraat. Daartussen kan ik pir drukken. Bijvoorbeeld Gips Houtplaat Balken van 50x70mm, 70mm Pir er tussen.


Spouw Muur Hoe fixeer ik dan die Pirplaten goed? Therma isolatie is hoog rendement vezelvrije PIR isolatie. De PIR Isolatieplaat is er voor elke toepassing. PUR en PIR zijn ideaal om je woning mee te isoleren.


Pir isolatie met verschillende afwerkingen. Het kan veilig worden toegepast. Kies voor een gecertificeerd bedrijf via Houhetwarm!

De Isolatiehal BV is gespecialiseerd in B-keus PIR -isolatie. PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld. Omdat het b-keuze materiaal betreft, bieden wij u deze partij tegen de unieke prijs van €8aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts