donderdag 3 augustus 2017

Konijnenhok van geimpregneerd hout

Hout : tijdelijk Korting. Scherpe Acties op Veel Producten. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Laagste Prijs van Nederland! In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Deze konijnenhokken zijn een must voor elke konijnenbezitter. Houten konijnenhokken tegen lage prijzen. Bestel hier hokken online. Konijnenhok Sjoerd is een luxe konijnenhok van geïmpregneerd hout. Dit konijnenhok is voorzien van anti-knaagstrips.


Het is een prachtig konijnenhok met 2. Het hok bestaat uit een zolder, een ren en een trapje. Het vormt een ruim huis waarin uw. Eenvoudig schoon te maken hok door de schuiflade en ruime deurtjes.

Via het dak (klep) is er toegang tot de binnenzijde van het konijnenhok. De bodemplaat is gemaakt van mm dik betonplex. Het hout is onder druk geïmpregneerd voor een extra lange levensduur.


Het hout van deze konijnenhokken is onder druk geïmpregneerd voor een extra lange levensduur 2. Voorzien van reeds bevestigd zwaar verzinkt gaas. De hokken zijn gemaakt van geïmpregneerd hout en worden als bouwpakket geleverd voorzien van een duidelijke. Een konijnenhok van LoRas is voor elk konijn een waar.


Geimpregneerd hout gebruiken kan wel, maar let daarbij wel goed op: impregnant is de minst gezonde keuze. Een hardhouten konijnenhok staat voor keiharde kwaliteit. Dit hout is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat jouw konijntje zich helemaal goed en beschermt voelt.


Alles op voorraa snel geleverd. GRATIS verzending alle hokken. Bespaar tot wel via kiesproduct. De afmetingen van het verblijf zijn 120. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen!


Leuk en degelijk konijnenhok tekoop! Het konijnenhok is gemaakt van geïmpregneerd hout. De konijnenrenis gemaakt van geïmpregneerd hout.

Onderhoudsvrij) Bodem van het binnenhok is gemaakt van betonplex met hardhouten onderregel Opening in buitenren om. Als je het konijnenhok ook van binnen zou willen verven dan. De buitenkant is dan geïmpregneerd of geverfd.


Als u een konijnenhok van hout aanschaft, koop dan ook direct anti-knaagstrips erbij. Zo beschermt u de randen van het hok tegen de tandjes van uw konijn. Big Sale, Verkoop Gaat Snel, Mis Het Niet, Prijzen Stijgen, Koop Je Tickets Nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts