vrijdag 11 augustus 2017

Vinyl op beton

Bekijk het gehele assortiment vinyl. Of bezoek één van onze winkels. Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. De meeste banen in de bouw vindt u op Bouwvacatures. Ik heb mijn zeil ook rechtstreeks op beton liggen, door het hele huis.


Laten doen door professionals, en die begonnen zelf ook niet over een ondervloer.

Info over ondervloer voor vinyl op beton. Resultaten van zoekmachines! Op zoek naar een makkelijk te onderhouden vloer die ook sfeer brengt in je huis? Kies dan een vinyl vloer van Carpetright!


Lopen op betonnen vloer of op een vloerbedekking. Je staat op het punt om vinyl te leggen, maar je kan nog wat extra infomatie of tips gebruiken? Lees gerust verder en hopelijk helpen we je.


Ik heb wel eerder een vinylvloer gezien die direct op een betonvloer lag, daar zaten ook allemaal bobbeltjes op.

De korreltjes van het beton komen door je vinyl heen. Los leggen: deze manier is het snelst en goedkoopst. Nú heel veel vinyl vloeren gratis gelegd. Meld je aan voor de nieuwsbrief.


Of vraag vrijblijvend offertes aan bij meerdere vloerenleggers in uw regio. Ik had in mijn vorige huis (flat begaande grond) vinyl zonder ondervloer op het beton liggen. Vinyl in moderne kleuren en dessins. Delen van dat vinyl (5jr oud) is hergebruikt (washok en kattenkamer). Haal de uitleenstalen in de bouwmarkt.


Wie op zoek is naar een nieuwe vloer voor in bijvoorbeeld de keuken of badkamer kan prima zelf vinyl vloerbedekking leggen. Altijd op de hoogte van de acties van Leen Bakker? Bij Praxis vind je diverse vinyl vloeren in het assortiment.


Hiervoor vind je altijd de vinyl vloer die past bij je interieur. Wilt u een nieuwe vinyl vloer gaan leggen? Carpetright adviseert u gebruik te maken van een professionele installateur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts