woensdag 13 september 2017

Bobike scherm

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bobike Kinderzitjes fiets. Het transparante scherm is sterk en slagvast. Het is mooi vormgegeven en verkrijgbaar in.


Ontdek de wereld samen met je kind op een gezonde en vrolijke manier.

Vind bobike scherm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Mooi en stevig scherm , als je de combinatie neemt met de safari fietsstoel kan alles ook heel makkelijk. Rijklaar geleverd op elke gewenste dag. Heerlijk de vrije natuur in, de wind door je haren.


Met deze beugel is het zitje op fietsen met een afwijkend frame te monteren. Bestel gemakkelijk online!

Het scherm is slagvast, inklapbaar én mooi vormgegeven. Dit fietszitje is gebaseerd op het succesvolle reeds bekende fietszitjes. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO Webshop.


Wij leveren alle modellen in dag met volledige garantie! Javascript in je browser in. Snel en rijklaar afgeleverd en altijd de scherpste prijs. Kijk snel op Fietsvoordeelshop. Een windscherm is eigenlijk onmisbaar wanneer je met je kindje gaat fietsen.


Geschikt voor kinderen van 9. Dit robuuste scherm beschermt uw kind tegen win zon, regen en insecten. Wordt geplaatst in het bevestigingsblok van het zitje. Geen extra gereedschap nodig. Een fiets windschermen bestelt u eenvoudig online in onze webwinkel! Goedkoop windscherm kopen voor bij het kinderzitje?


Service aan huis en 1dagen bedenktijd. Alleen helaas alweer de 3e, want ze breken af als je fiets omvalt.

Verder prima scherm , doet wat ie moet doen. Zowel het scherm , het frame en de stof zijn gemonteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts