maandag 4 september 2017

Plinten bevestigen met clips

Altijd de grootste selectie. Clips bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Dit kan handig zijn als er snoeren achter de plint zitten.


Met dit clipsysteem zwart stuks van kunststof kunt u gemakkelijk uw europlinten bevestigen.

Deze video toont een stap-voor-stap instructie voor het snel en eenvoudig zelf plaatsen van CanDo plinten. De plintclips van CanDo zijn het unieke bevestigingssysteem van de decoratieve plinten van CanDo. De clips monteer je met de bijgeleverde boormal zeer eenvoudig aan. Hoe bevestigt u plinten met clips ? Daarna kunt u de plinten vast klikken in de clips. De video en het stappenplan laten zien hoe je eenvoudig zelf plinten bevestigt.


Plinten met clips plaatsen.

Geef je vloer een mooie afwerking met rondom plinten ! Met plinten werk je de overgang tussen vloer en muur netjes weg. Meet de lengte van het eerste stuk muur. Jammer eigenlijk, want plinten kunnen een kamer net dat beetje extra geven.


Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. De hoge plinten van Sencys worden bevestigd tegen de muur met clips. Large hoge plinten passen perfect bij het Sencys Large laminaat. De BerryAlloc muurplinten zijn mm hoog en worden met montage clips aan de wand bevestigd. De clips zijn te gebruiken met de volgende Parador plinten SL2.


MDF plinten , houten plinten en kunststof plinten platen en leggen. Op de uiteinden van de plint moet telkens een clip. Met de clips , met grondhout of over een bestaande plint. Bij de laatste opties lijmt u de plint op het hout of de bestaande plint.


Het bevestigen met behulp van. Dat doe je voordat je de plint aan de muur bevestigt !

Meet eerst de lengte van de ene muur op en tel daar de dikte van de plint bij op. Zaag de plint op die lengte af. Met een verstekzaag en wat houtlijm klaar je deze klus zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts