dinsdag 12 september 2017

Glaverbel thermobel

De prestaties van een driedubbele beglazing benaderen die van een geïsoleerde muur van baksteen! AGC Glass produceert vele soorten vlakglas. Thermopane maakt deel uit van de oude generatie van dubbele beglazingen die door Glaverbel ontworpen werden.


Kijk hier voor ons assortiment dubbelglas. Glass Identity is een uniek identificatiesysteem waarmee u elke dubbele beglazing van AGC Flat Glass Europe kunt traceren. Dankzij het identificatienummer kunt u.

In mijn huis heb ik een schuifpui die de vorige bewoners er in hebben laten zetten met dubbel glas. Info over glaverbel thermopane. Resultaten van zoekmachines! Minimaal te berekenen oppervlakte is mper ruit.


Sp = Spouw en variabel van 1en mm. De Ug-waarde (voorheen k-waarde) wordt. Bij enkelglas zal de vochtige warme lucht binnenshuis aan het glas afkoelen en als de temperatuur daalt tot onder het dauwpunt zal condensatie op de ruit.


Hoewel vlakglas op het eerste gezicht een conventioneel product lijkt, heeft Glaverbel tal van soorten speciaalglas op de markt gebracht,.

Alle Glaverbel isolerende beglazingen voldoen aan de internationale certificatienormen. Blijkbaar is glaverbel van naam veranderd naar AGC glass unlimited. Enkele maanden terug heb ik mijn ramen besteld met als glas de glaverbel Thermoplus Energy, omdat. Thermobel Clearlite is te gebruiken voor: Huizen, gebouwen. In de wereld van de geluidsisolerende.


Wilt u besparen op uw energiekosten? Kies dan voor thermobel glas van ESKO Plus. Het type glas herkennen kan lastig zijn. Dit is van belang voor het energielabel van je woning.


Lees hier tips hoe je enkel-, dubbel- en HR glas herkent. Beste allemaal ik zag op de site van AGC ( Glaverbel van vroeger) dat er nu ook dubbel glas bestaat met een k waarde van 0. Deze driedubbele beglazing bevat twee innoverende. De hoogrendementsbeglazingen van EVM. AGC (vroeger Glaverbel ) werkt voortdurend aan het perfectioneren van zijn producten,.


Onderdeel van dit plan vormt het terugdringen van het energieverbruik. Detail productomschrijving: BEGLAZINGEN, DUBBEL EN THERMISCH ISOLEREND V.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts