woensdag 27 september 2017

Deurstopper hoog

Kwaliteit voor de beste prijs! Geen verzendkosten vanaf euro. Je vindt deze deurstopper bij Leen Bakker! Hoogmodel RVS deurstop die los op de grond wordt geplaatst en door zijn hoge gewicht een deur op een kier kan houden.


Tevens kan hij gebruikt worden als stootbuffer. Deurstopper hoog is handig en praktisch.

Een roestvrij stalen deurstopper van kg. Zorgt ervoor dat uw deur open blijft, wanneer u dat wilt. Zorg ervoor dat je deur niet dichtslaat met behulp van een deurstopper. Praxis heeft verschillende deurstoppers in het assortiment. Sencys deurstopper hoog model.


Deze metalen deurstopper is vanwege het grote gewicht ideaal om te voorkomen dat deuren dichtslaa. Op zoek naar de beste prijs? U vindt deze deurstopper bij Leen Bakker!

Extra zwaar zodat schroeven overbodig is. Antislip ondergrond en zware kwaliteit Elastische gummiringen. ROESTVASTSTAAL, met gummiringen, die de stoten opvangen. Het relatief hoge gewicht in combinatie met een antislip ondergrond zorgt voor eenvoudige plaatsing, want.


Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de acties van jouw Hubo te kunnen zien. Zo heeft onze kleinste deurstop slechts een doorsnede van centimeter en is hij nog geen drie centimeter hoog ! Welke deurstopper is perfect voor jouw deur? Koop uw deurstoppers bij onlinedeurbeslagshop. Ruim aanbod – snel en eenvoudig bestellen – altijd uit voorraad leverbaar.


Bekijk direct ons assortiment. Bestel snel jouw deuraccessoires. Kg antislip ondergrond en zware kwaliteit elastische gummiringen vangen stoten op. Een deurstop, deurstopper of deurbuffer is ontworpen om enerzijds uw deurkrukken te beschermen en anderzijds uw muur, plint of meubels tegen beschadigen van. Tonen als Lijst Foto-tabel.


Sorteer op Van hoog naar laag sorteren. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor deurstoppers aanbied. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts