woensdag 13 september 2017

Glanzende tegels schoonmaken

De tegels in de badkamer kunnen weer mooi glanzend gemaakt worden door ze met shampoo in te wrijven. Dit even laten inweken en met een natte doek afnemen. Begin met het schoonmaken van de voegen en doe daarna pas de rest van de muur. Met welk schoonmaakmiddel houd jij de tegels in de badkamer glanzend ? Voor tegels schoonmaken gebruik ik:.


De tegels schoonmaken is een klusje waar je niet altijd aan denkt of waar je nu net geen zin in hebt.

Keramische glanzende tegels schoonmaken is soms een lastig karwij. Lees hier hoe Liesbeth van Het Poetsbureau dit probleem aanpakt. Ik maak ze schoon met een leifheit (profi) dweil en blue wonder voor vloeren. Badkamertegels schoonmaken doe je zo!


Maak alle tegels na het douchen dan droog met een trekker. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Met dit stappenplan heb je vliegensvlug een blinkend bad en glanzende kranen.


Zonder een heel scala aan schoonmaakmiddelen. Ik denk wel als je glanzende tegels hebt,je dan ook flink moet poetsen hoor.

Heeft iemand daar ervaring mee qua schoonmaken en gebruik? Meng twee eetlepels groene zeep met eetlepels baksoda tot een stevige crème en schuur de tegels hiermee blinkend schoon. Altijd een glanzend schone. Om dat zo te houden is regelmatig schoonmaken absoluut.


Info over tegels glanzend maken. Resultaten van zoekmachines! Hoe houd je de keuken mooi schoon? Wij hebben handige tips voor je op een rij gezet.


Van het schoonmaken van de afvoer tot de vieze voegen en de tegels. Een aangebrande pan schoonmaken lijkt een rotklus,. Vind hier de antwoorden op uw vragen omtrent het schoonmaken van (keramische). U leest het allemaal hier!


Spoel de tegels na tien minuten af met water en droog het na met een doek van microfiber. Een schoon en glanzend fornuis. Het schoonmaken van het fornuis is niet.


Maar wat gebruik je dan beter wel voor het schoonmaken van de keramische. Een tegelvloer schoonmaken. Het is belangrijk dat je alle restjes zeep van de tegels verwijdert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts