vrijdag 27 oktober 2017

Isolatiemonteur

Isolatiemonteur vacatures. Wil je isolatiemonteur worden? Een nieuwe baan met leuk werk. De isolatiemonteur voorziet verschillende grote gebouwen van isolatie, zoals ziekenhuizen en kantoorpanden.


Als hij te maken heeft met gevaarlijke stoffen of extreme.

Als isolatiemonteur ben je vooral bezig met de uitvoering van klussen. Ontdek of dit beroep bij je past. Met info over robotisering opleidingen salaris actuele vacatures.


Bekijk vacatures en solliciteer direct. Onze opdrachtgever is op zoek naar een isoleerders. Na het afronden van de opleiding tot isolatiemonteur kun je aan de slag bij zowel grote als kleine bedrijven.


Denk bijvoorbeeld aan de industriesector zoals.

Een isolatiemonteur zorgt voor isolatie bij gebouwen: huizen, maar ook kantoren of bijvoorbeeld ziekenhuizen. Je werkt onder leiding van een collega. Jij hebt ervaring met isoleren en werkt zelfstandig. Nederland en in het buitenland.


Je bent bekend met Knauf isolatie en kunt goed. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle beschikbare. Stichting OOI biedt alle opleidingen en cursussen aan die een werknemer of bedrijf nodig heeft om zich te ontwikkelen binnen de isolatiebranche. Informeer naar onze vacatures als isolatiemonteur of isolatieplaatwerker.


Heb je een Wajong, WSW of indicatie doelgroepenregister of een bijstandsuitkering? Solliciteer bij JobUp Jobcoaching. Welkom bijTwentec isolatie. Na jaar Twentec kan gerust gezegd worden dat het.


Oss PRODUCTIE FUNCTIE OMSCHRIJVING Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (leerling) isolatiemonteur die het team wil komen. Samen met een collega isoleer jij woningen.

Spouwmuur, vloer- en dakisolatie zijn de voornaamste werkzaamheden. Want werk is wat je er van maakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts