dinsdag 31 oktober 2017

Mozaiek letters

Mozaiek bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!


Laagste Prijs van Nederland!

Een topper in het assortiment van Cristallo zijn de mozaiekletters. Alle letters zijn verkrijgbaar in hoofdletters als compleet mozaïekpakket, daarnaast is het. Omschrijving: Licht van gewicht, ongevoelig voor vocht en u kunt er lekker creatief. Al tientallen jaren is er mozaiek op de kleuterschool. Kijk naar de kleur en klik op de letters die dezelfde kleur hebben.


Oefen ook met hoofdletters. Letterspelletjes groep en 3. The Craft Kit biedt een brede selectie aan mozaïek materialen tegen onverslaanbare prijzen.

In diverse merken verkrijgbaar! Een unieke fotocollage in letters. De naam van je kin school, bedrijf of gewoon een leuke kreet. Groter dan in de mozaiek , onbewerkt en zeer scherp afgedrukt.


Kinderfeestje mozaiek : thuis met letters knutselen Meer dan verschillende mogelijkheden voor originele, creatieve én betaalbare kinderfeestjes thuis! Mozaïek Maken op Digipuzzle. Preken luisteren Kijk hier. Dit betreft een leuke, ontspannende workshop waarin de letters van het alfabet en de creativiteit de hoofdrol spelen,” aldus Hans Wolven.


Iets te vieren of te organiseren? Creatieve Workshops,ook op locatie! We kunnen deze zelfs uitsnijden. Met een spoedlevering versturen wij jouw mozaiek met werkdagen.


Hoe bied je letters aan, op een speelse wijze die recht doet aan een kleuter en zijn ontwikkeling? Ik geef je manieren zónder potlood en werkblad! De papier mozaiek is verkrijgbaar in een kleine zak.


Het is mogelijk om te kiezen voor de toepassing van mozaïeksteentjes in een grafmonument. Dat geeft het monument een heel persoonlijk en kunstzinnig effect. Sanitairwinkel is dé specialist in tegels met een groot assortiment mozaïek tegels.

Onze klantenservice is beoordeeld. Eenvoudig online bestellen. Diverse Tegels op voorraad en direct leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts