woensdag 25 oktober 2017

Trapkant rubber

Laminaat en PVC gaan per m². U dient op te geven het aantal m². Hiervoor meet u de lengte en vermenigvuldigd u die met de breedte van de ruimte.


Haaglanden Rubber biedt diverse mogelijkheden tot het bekleden van uw. Forinn heeft trapprofielen in alle denkbare afmetingen en afwerkingen.

Bekijk nu de trapprofielen bij Forinn! De traanplaatloper (checkermat) is zeer veelzijdig toepasbaar. Door het traanmotief biedt deze rubber loper extra grip en is daarom uitermate geschikt in situaties. Geschikt als slijtstrip en trapkant. Hieronder vind u onze standaard voorraad trapneus-profielen.


Afwijkende maten op aanvraag. Trapkanten maken je trap niet alleen veiliger maar ook mooier. Wil je je trap afkleden koop dan een trapkant bij Leen Bakker.

Bescherming tegen beschadiging. Met trapprofielen kunt u zichzelf en uw trap beschermen. Groot assortiment trapneuzen. Functioneel en qua budget voor elke trap een passende trapneus.


Trapmattenruim assortiment trapmatten en trapmaantjes van aluminium rubber en stof. Maar ook trapprofielen en rvs trapleuningen. Uw trapmat gratis verzonden! Kies dan voor trapprofielen met rubber inleg. Deze hebben een nog betere anti-slip werking.


Info over rubber trapneuzen. Resultaten van zoekmachines! Eenvoudig online bestellen. Voor het opknappen van een trap ben ik op zoek naar trapneusprofiel. Masters 1rubber inleg zwart voor Masters trapkant 1staaf à 2cm.


Bezorgkosten voor dit artikel: € 1-. Overgangsprofiel zelfklevend. Dilitatieprofiel zelfklevend.

Optimale dienstverlening bij. Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen. Trapproefielen in vele modellen en afmetingen.


Allemaal voor het bkleden van de trap met harde vloerbedekkking zoals parket, laminaat,. Trapmaantjes goedkoop online kopen in de grootste webwinkel van Nederland en België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts