dinsdag 3 oktober 2017

Platte stroomstekker

Bestel Nu Uw Stroomstekker Online. Voor 22:bestel morgen in huis! Met de Kopp extra platte haakse stekker kan meubilair dicht tegen de muur geplaatst worden. Het is ideaal voor bijvoorbeeld achter de kast. Evoline Plug ( platte stroomstekker ) wit Een platte geaarde stroom stekker.


Voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Winkel Online - Goedkoopste 230v stekkers en elektronica winkel online, behalve 230v stekkers vind u op onze site ook 170. Briljant platte stekker met aarde. Deze stekker past werkelijk achter elke kast. Doordat de stekker iet mee kan veren is hij weer gemakkelijk. Een ruim assortiment Stekkers en inspiratie vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Voor geaarde stekkers met een gat voor deze aardingspin of platte stekkers zonder randaarde is geen verloopstekker nodig. Japanse stekkers lijken goed op de Amerikaanse, maar er is een verschil.


In Amerika heeft een stekker namelijk platte polen in plaats van ronde polen.

Zo sluit u de verloopstekker aan. Omdat het voltage in Amerika lager ligt dan hier. Dan heeft u een reisstekker nodig om uw elektronica in Amerika te kunnen aansluiten. Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) moet meenemen voor de stopcontacten in Cuba. In Cuba worden de stopcontacten van type A, B, C en L gebruikt.


Platte stekkers zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor gebruik in kleine ruimtes en reisstekkers bieden veel extra mogelijkheden op vakantie. De stekkers en stopcontacten in Dubai zijn anders dan in Nederland. Daarom vind je op Ontdek Dubai. NL alles over elektriciteit in Dubai, de stekker die je nodig hebt. Allekabels biedt diverse reisstekkers voor Amerika aan.


Zeer platte randaarde stekker maakt het mogelijk om ruimte te besparen, welke met een gewone rechte stekker zou worden ingenomen. Let op dat deze adapter alleen geschikt is voor platte. Stekker zonder gat De platte stekker van niet geaarde apparaten past ook in dit stopcontact in Frankrijk. Neem toch een wereldstekker (verloopstekker). Nederlandse stekkers van C passen soms in het Braziliaanse type N, maar alleen de platte variant.


PLUG B adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in het Verenigd Koninkrijk aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts