dinsdag 31 oktober 2017

Ytong gasbeton

Onder die naam verovert gasbeton of cellenbeton de Nederlandse markt. Sneller en goedkoper bouwen met gasbeton. Op zoek naar een bouwmateriaal dat goed isoleert, brandwerend is en ook nog gemakkelijk in de verwerking?


Ytong is het meest bekende merk op het gebied van cellenbeton of gasbeton. Ytong cellenbeton biedt een veelzijdig assortiment flexibele bouwmaterialen waarmee u snel een goed resultaat boekt.

Wilt u Xella Ytong gasbeton blokken kopen? Dan bent u bij Online Bouwmaterialen aan het juiste adres! Binnen werkdagen geleverd Achteraf betalen Staffelkorting Den Brok. Met deze klusinstructie is het een betrekkelijk eenvoudig karwei. Cellenbeton, ook wel bekend als gasbeton of Ytong , is akoestisch en thermisch isolerend.


De blokken zijn gemaakt van een samenstelling van kalk, cement,. Cellenbeton voorheen gasbeton is een betonsoort die gekenmerkt wordt door zijn lage dichtheid en sterk isolerend vermogen. Sleiderink is Groothandel in Ytong Blokken!

Neem contact op met onze productspecialist of bestel Ytong Blokken direct in de webshop. Ytong blokken zijn arbeidsvriendelijk en kunnen snel worden. Wat is ytong, gasbeton , cellenbeton? Wat zijn gasbetonblokken, cellenbetonblokken nou eigenlijk?


Toegestaan: gasbeton , cellenbeton, Ytong -blokken en gips. Niet toegestaan: overige puinsoorten (zoals steenpuin, beton en tegels) en andere afvalstoffen. Er zijn speciale pluggen voor gasbeton. Deze hebben een soort vleugeltjes waardoor de pluggen beter blijven zitten. Als je gewone pluggen wilt gebruiken,.


Het laat zich niet-dragend én dragend verwerken in tal van. Deze ronde blokken zijn leverbaar in 70mm of 100mm en 3of graden. De oplossing voor ronde muren in badkamer. Binnenwanden: inleiding Buitengewone binnenwanden YTONG binnenwanden zijn massief, steenachtig, onbrand-baar, duurzaam en glad.


Ik wil een schuurtje in de tuin bouwen bouwen. De gevels wil ik door klimop laten begroeien. Kees Bouwmeester te Vaassen biedt een totaal pakket in bouwmaterialen en staalproducten.

Bij ons vindt u diverse soorten stenen, cement, isolatie, dakpannen. Bekijk en reserveer direct online bij Praxis. Ytong is een merknaam voor cellenbeton, vaak ook gasbeton genoemd.


Voorheen heette dit product Durox, vandaar dat het vaak nog zo genoemd wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts