donderdag 20 februari 2014

Antieke wenteltrap

Materialen zijn metaal en eikenhouten. Een siertrap is een sieraad in iedere omgeving! Wij leveren prachtige, elegante gietijzeren spiltrappen en wenteltrappen.


Standaard model in smeedijzer, op maat verkrijgbaar. Regelmatig bieden wij oude en antieke trappen en wenteltrappen aan.

Deze trappen zijn afkomstig uit oude pakhuizen, industriële panden of chique Parijse zaken. Het assortiment van Benko antieke , oude en historische bouwmaterialen bestaat uit een gevarieerde mix van oude. Antieke , oude en historische bouwmaterialen.


Deze pin is ontdekt door Eliška Anna Hamrová. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze gietijzeren wenteltrap siert het Musée National in Parijs en is een van de mooiste antieke trappen die we kennen.


Midden 19de eeuwse wenteltrap. De wenteltrap is per trede leverbaar.

Aflopende maat ivm wenteltrap : van. Klik dan op het knopje kopen om een e-mail te verzenden naar Anresto. Want buiten mooie antieke meubelen wil er ook nog wel eens een oude wenteltrap , bakfiets,. Oud-Zuilen, nabij Utrecht.


Naast antieke trap is Collectie Mennink gespecialiseerd in antieke globe wernicke boekenkast, antieke wetenschappelijke. Wenteltrappen zijn echte eye-catchers in een ruimte. Bekijk hier de voorbeelden. AA-trappen maakt trappen in alle soorten en maten!


Find this Pin and more on Besondere Beton Wohnideen by b. The Print Ad titled STAIRS was done by Euro Rscg Worldwide advertising agency for product. Hier een antieke haltrap van gerookt eikenhout,. Een witte romantische wenteltrap met gebogen leuningen. Ook bij deze trap staan de ronde vormen centraal. Daar zijn er nog maar zeer weinig van in Nederland.


De antieke wenteltrap blijft in functie, maar er komt ook een nieuwe trap in het gebouw en een glazen lift. De verbouwing verloopt naar wens’’,. De prijs van een antieke Singer naaimachine werkt niet altijd betrekking op de werkelijke waarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts