maandag 10 februari 2014

Metselblokken kalkzandsteen

Kalkzandsteen bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder.

Profiteer van Super Aanbiedingen! Laagste Prijs van Nederland! Binnen werkdagen geleverd Achteraf betalen Thuiswinkel Waarborg.


In de bouwkunde is kalkzandsteen de naam voor een metselsteen die gevormd. Toepassing Silka metselstenen en -blokken. Funderingen De hoge druksterkte van kalkzandsteen maakt de producten van Silka geschikt voor toepassing in funderingen. Ze zijn geschikt als binnenmuurproduct in niet dragende en dragende wanden.


Metselblokken zijn verkrijgbaar voor vuilwerk en eenzijdig schoonwerktoepassingen.

Tevens kunnen ze ook gebruikt worden voor. Middels onderstaande tabellen kunt u per type metselblok berekenen hoeveel blokken er voor uw project nodig zijn en. De verwerkingssnelheid is groter dan bij (metsel)stenen. De kalkzandsteen CSblokken (lijmwerk) en CSstenen (metselwerk) zijn gemaakt van steenachtig materiaal en geschikt voor het opbouwen van dragende en niet. De dragende kracht van comfortabele gebouwen.


Silka kalkzandsteen is een massief, natuurlijk materiaal, gemaakt van zan kalk en water. Csmetselblokken is een. Calduran kalkzandstenen metselblokken cszijn gemakkelijk te verwerken metselblokken van kalkzandsteen. Info over kalkzandsteen metselblokken.


Resultaten van zoekmachines! Of het nu gaat om cellenbeton wandelementen, vloerelementen of dakelementen, cellenbeton lijmwerk, kalkzandsteen vellingblokken, prefab betonplinten. In verband met het sterk zuigende en gladde oppervlak dienen metselblokken vermetseld te worden met een speciaal voor kalkzandsteen. Hoofdstuk Het metselen van SILKA metselstenen en metselblokken Hoofdstuk Het lijmen van SILKA lijmproducten Hoofdstuk Lengte van. Zijn geschikt voor toepassing in dragende en niet dragende wanden, funderingen en.


Kostenefficiënt te verwerken. De bovenzijde en onderzijde zijn vlak.

Voor mensen die liever op de traditionele manier werken hebben we nog steeds een gamma Silka metselblokken. Door hun maatvastheid kunnen zij perfect gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts