donderdag 27 februari 2014

Glas in dak

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Zelf uw ideale glazen dak samenstellen? Dat kan nu op glasdiscount.


Keuze uit diverse profielen, direct leverbaar tegen scherpe tarieven. Voordelen van een glazen dak.

Met een glazen dak geniet je van meer lichtinval en lijkt de ruimte optisch groter. Wanneer het glazen dak op het zuiden ligt, dan. Dakbeglazing wordt altijd voorzien van veiligheidsglas. Kies gelaagd glas eventueel gecombineerd met gehard of zonwerend glas.


Uw gevel of dak moet licht en transparant zijn met een exclusieve uitstraling. Glasdak Nederland BV ontwerpt en fabriceert in haar. Voorkom een donkere ruimte na uitbreiding van uw woning. Een dakraam in uw platte dak brengt veel daglicht in huis.


Licht door dak krijg je met een dakraam, koepel, glazen dak of Solatube.

Dubbel glas in uw serre zorgt voor de beste isolatie en het meeste genot van de voordelen van een serre. Welk glas is het beste voor uw serre? Resultaten van zoekmachines! Bent u op zoek naar een mooi daglichtelement van glas in plaats van kunststof?


Dan bent u bij vlakkelichtkoepel. Is een glazen dak geschikt voor uw huis? Glazen daken essentieel voor daglichtvoorziening in elk gebouw. Daglichtsystemen worden steeds vaker toegepast middels glasconstructies.


Het betreft een bijbouw van meter op breed. Een glasconstructie is immers. Het dak gaat van laag naar hoog ophoog tegen een topgevel.


Orangerie biedt uiteenlopende modellen voor een duurzame overkapping met glas. Bekijk hier onze modellen en vraag een offerte aan. Alles voor het maken van glazen daken , lichtstraten en overkappingen direct op maat uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts