maandag 3 februari 2014

Gebikte metselstenen

Maak kennis met het nieuwe Vandersanden en laat je inspireren op onze website. Vind gebikte metselstenen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Oude gebikte metselstenen Product nr. Grote partijen metselstenen en klinkers binnen.


Deze worden momenteel gebikt en schoongemaakt.

Info over gebikte metselstenen. Resultaten van zoekmachines! Ruime keuze uit diverse oude metselstenen Stuk voor stuk schoonegebikt en met zorg op pallets verpakt! Destijdsch heeft een ruim assortiment oude metselstenen.


A-kwaliteit metselstenen in diverse kleuren en formaten. Onze prijs is laag omdat wij restpartijen metselstenen aanbieden. Kersbergen koopt deze oude metselstenen in en maakt deze allemaal met de hand schoon waarna ze worden geselecteerd op kwaliteit en op pallets worden gezet om weer. Metselstenen in vele maten, kleuren en voordelige prijzen!


Op zoek naar gebikte steen, gebruikte steen, renovatie steen of authentieke stenen?

Walstra heeft diverse antieke stenen uit voorraad leverbaar. Wilt u besparen op de aanschaf van bouwmaterialen. Poelman is gespecialiseerd op het gebied van gebruikte materialen.


Koop of Verkoop gebikte metselsteen op Marktplaats. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze oude metselstenen. Gerestaureerde muur met gebikte. Groninger handvormstenen en gladde groninger stenen te koop.


Ruim assortiment aan gebruikte stenen bij Poelman vof. Kersbergen is een bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel inkoop als verkoop van oude antieke bouwmaterialen zoals oude antieke metselstenen. Bent u op zoek naar gebruikte stenen of dakpannen ? Regelmatig hebben wij gebruikte stenen en pannen voor handen.


Koop uw metselstenen voordelig bij Sleiderink! Gebruikte metselstenen uit een oude boerderij, ontdaan van cement, Te koop originele handgebakken bakstenen totaal mprijs : €4per m2. Ijsseltjes, waaltjes, rijntjes. Of kom eens langs in de showroom in Ameide om de opslag te bekijken en diverse realisaties van gebruikte metselstenen. De kleuren van de metselstenen kunnen afwijken.


De afbeeldingen zijn slechts voor beeldvorming. Nieuwe en gebruikte bouwmaterialen.

Veel Soorten De Laagste Prijsgarantie! Binnen werkdagen geleverd Achteraf betalen Staffelkorting Den Brok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts