vrijdag 14 februari 2014

Milin wonderboard

HACCP - hygienisch - eenvoudige reiniging - Gratis monster! Hygiënische wanden en plafonds bij een nieuwe slager in Naarden. Vraag hier een gratis monster aan!


Wand- en plafondbekleding is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Omdat de oude opslagruimten niet meer aan de hygiëne-eisen. De wandpanelen voldoen aan alle HACCP-richtlijnen. Het is te gebruiken voor directe verlijming tegen oude tegelwanden waar.


De ruimtes voldoen nu aan de hoge. Die op hun beurt weer brood kunnen bakken volgens HACCP richtlijnen. Milin panelen en profielen. Wonderboard hygiënische wand- en plafondbekleding HACCP. Je bent momenteel niet ingelogd.


Wat vinden jullie van de video? De nieuwe catalogus bevat het complete assortiment duurzame afbouwmaterialen met nieuwe producten en. Vind alle leveranciers van bouwproducten op Bouwproducten. Info over wonderboard prijzen.


Resultaten van zoekmachines! Welkom bij Kunst Of Vloeren De website voor hoogwaardige vloeistofdichte vloeren,. Alle producten voldoen aan de HACCP. HACCP wanden en plafonds voor de voedingsverwerkende industrie. UVIGO onderzoek gedaan met.


Het uitgebreide assortiment bestaat uit onderhoudsarme. De nieuwe producten, kleuren en innovaties zullen vanaf februari beschikbaar zijn. Maar bij het onderstaande filmpje van Bedrijfsbeelden.


Hierbij kunt u denken aan gevelbekleding, dakranden, overstekpanelen, profielen, sandwichpanelen. Veel bedrijven zijn gezwicht voor de wonderboard oplossing. Dit wordt gedaan elk jaar op de dag van de duurzaamheid.


Find this Pin and more on HACCP by milinafbouw. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts