woensdag 12 februari 2014

Plaatmateriaal op maat

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Uitgebreid assortiment platen - onderhoudsarm - Snelle leveringen!


Op zoek naar plaatmateriaal op maat ? Bekijk ons grote assortiment met o. MDF, Hardboar Spaanplaat, Undelayment, Greenplex en Multiplex.

Al jaar Hét adres voor HOUT OP MAAT. Hardboard is een plaatmateriaal vervaardigd uit onder hoge druk. Hét grootste assortiment plaatmaterialen online. Voor particulier en aannemer. Platen op maat gezaagd geleverd?


Wij regelen het binnen werkdagen. Elke gewenste plaat en maat. Kijk snel voor de mogelijkheden.

Wij zijn een toeleverancier van plaatmateriaal aan alle takken van de industrie. Maar de ene houtverwerker is de andere niet ! Binnen deze markt bieden wij de. Eenvoudig bestelproces Levertijd - 5. Beste klanten, Let op wij zijn verhuisd naar De Lier ! HoutOpMaatGezaagd levert steigerhout, steigerhouten meubels en loungesets, kasten op maat , plaathout, beitsen en toebehoren. U kunt bij ons plaat materiaal bestellen op het door u gewenste formaat.


Transparant Plexiglas leveren wij op maat. Bouwmaat levert al sinds jaar en dag plaatmateriaal voor elke klus. Plaatmateriaal maat laten zagen? Dit scheelt je als vakman veel tijd en geld.


Zowel naaldhout, hardhout en plaatmateriaal ! Laat je hout op maat zagen in onze zagerij. Wij zagen de plaat desgewenst voor je op maat. Onze houthandel is de groothandel van Zwanenburg, Haarlem en Hoofddorp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts