donderdag 12 juli 2018

Altrex do it all

Koop uw ladders, steigers en meer online. Veelzijdige vouwladder voor thuis. Als ladder, trap of werkplatform te gebruiken. Ideaal op ongelijke ondergrond. Coolblue: alles voor een glimlach.


Net als nieuw maar dan goedkoper! Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Dankzij de zes flex-scharnieren is deze aluminium vouwladder namelijk in vijf verschillende posities. In de onderstaande tabel kunt u klikken op het artikel nummer van het gewenste onderdeel en dan komt u meteen bij het gewenste artikel artikelen staan ook onderaan. Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Bas van Zanten professioneel B. Altrex Varitrex Do It All.


Unieke telescopische aluminium vouwladder, die door zijn vele mogelijkheden multifunctioneel te gebruiken is. Als uw totale bestelling boven de € 9uitkomt, dan is de verzending gratis. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten € 00. Deze vouwladder kan je compact opvouwen en is. Deze ladder is echt wat ik zocht Goed merk, dat geeft vertrouwen Multifunctioneel, dit is een ladder en een stelling, waarbij het aluminium platform toch een.


Bestel nu bij onze webshops! Eindkap tbv stabiliteitsbalk voor de Varitrex plus en Varitrex Do - it-All vouwladders. Met dit platform is de Varitrex-Comfort uit te breiden tot een handige multifunctionele aluminium vouwladder.


De vouwladder is zeer compact op te vouwen en geschikt. De Varitrex do - it-all vouwladder kan je uitplooien tot m en compact opbergen. Makkelijk om te vormen tot steiger, inclusief een 2-delig aluminium platform. De Varitrex Do - it-All is een unieke telescopische aluminium vouwladder, die door zijn vele mogelijkheden multifunctioneel te gebruiken is. ALTREX POOTDOP ALL IN ONE.


Voor diverse producten zijn er onderdelen los verkrijgbaar. Mocht een onderdeel niet op de lijst voorkomen, dan kunt. Ontdek ons ruime aanbod van Vouwladders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts