maandag 16 juli 2018

Pluggen cellenbeton

Bespaar tot wel via kiesproduct. Om een schroef of bout in een muur of wand te bevestigen heb je een plug nodig. Info over pluggen voor cellenbeton. Resultaten van zoekmachines!


Voor bouwmateriaal zoals bijv.

Slagboren Snelle rotatie en veel slagen Veel slagen met weinig slagenenergie. Het fischer Turbo cellenbetonanker FTP K is een speciale plug voor bevestigingen in cellenbeton. De fischer FTP K is bijzonder geschikt om schilderijen, lampen, kabel. Na verloop van tijd zijn de pluggen losgeraakt. Graag nuttige, effectieve tips.


THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen. THR biedt een enorm assortiment aan producten (5artikelen op voorraad!), merken.

Wil je je huis opnieuw indelen? Plaats een muur van gipsblokken (ook wel ytong blokken, gasbetonblokken of cellenbetonblokken genoemd). Met deze klusinstructie is het.


Belangrijke informatie en adviezen over pluggen en de bevestiging met pluggen vind je hier bij HORNBACH. Ik wil in badkamer toch de voorzetwand van Ytong( cellenbeton ) blokken maken van cm. De plug van kwalitatief hoogwaardig nylon wordt na het voorboren in.


Deze GB 8K plug van Fischer is ideaal voor gebruik in cellenbeton en wand- of plafondplaten en voor gebruik waarbij veiligheid belangrijk is. Kan ik hiervoor gewoon pluggen gebruiken? Er is ij verteld dat de Ytong blokken uit elkaar kunnen klappen als er een plug in gaat die uit zet. Zelf pas geleden een radiator opgehangen thuis aan een cellenbeton wand met Fischer UX pluggen en RVS houtdraadbouten (de dikste die erin konden).


De standaard nylon plug (S- plug ) De standaardplug kent u vast wel. Deze houdt in beton, baksteen en kalkzandsteen, maar ook in poreuzere steen ( cellenbeton , gasbeton). Vind de beste selectie pluggen cellenbeton fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit pluggen cellenbeton voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Hallo,Ik wil een keper tegen een Ytong muur schroeven om dwars op de muur een OSB plaat te kunnen bevestigen.


Welke pluggen en schroeven gebruik ik daar best voor?

Pluggen en ankers, We zijn experts in DIN en standaard artikelen, zoals ankers en pluggen. Van lichte tot zware bevestigingen en van standaard bevestigingen tot. Ytong cellenbeton biedt een veelzijdig assortiment flexibele bouwmaterialen waarmee u snel een goed resultaat boekt.


Bekijk ons assortiment Pluggen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts