dinsdag 3 juli 2018

Natuursteen vlekken

Natuursteen bestel je in onze webshop. Stenen en Betonnen tegels. De vloeren in je huis mooi en proper houden, vergt wel wat onderhoud.


We krijgen veel vragen over het verwijderen van vlekken in natuursteen , zoals marmer en hardstenen vloeren en aanrechtbladen. Vlekken verwijderen van natuursteen. Marmer schoonmaken en marmer.

Bekijk hier de meestvoorkomende vlekken en de middelen om deze te verwijderen. De voorgestelde vervuilingen kunnen met de vermelde Lithofin-producten verwijderd worden. De meeste vlekken kan men volledig verwijderen, sommige laten, zelfs na. Mooie vloer in Belgische hardsteen in nieuwstaat hersteld in een bedrijfspand. Op deze vloer heeft men een vloeistof laten vallen wat diepe uigebeten vlekken heeft.


Als we voor iedere vraag over vlekken een dubbeltje gekregen hadden, dan zaten we met z’n allen op Gran Canaria met een lekkere cocktail in ons hand. Mooie natuurstenen vloer in Laperto marmer opnieuw vlak geschuurd. En in verschillende unieke stappen en behandelingen ( stofvrij ) opgeleverd in een gepolijste.


In diverse merken verkrijgbaar!

Info over natuursteen vlekken. Resultaten van zoekmachines! In de badkamer hebben wij een zwarte natuursteen op zowel de vloer als tegen de wand.


De vloertegels zijn onbehandel de wandtegels kregen een coating. Het verwijderen van vlekken en andere vervuilingen uit natuursteen en keramische oppervlakken via een vlekkenwijzer. Zou je de vloer al eerder afsluiten met een beschermend product, dan kan het aanwezige vocht lelijke vlekken in de natuursteen tegels veroorzaken. Organische vlekken in marmer en natuursteen veroorzaken een roze-bruine vlek en kunnen verdwijnen door de bron van de vlek te verwijderen. Als je kiest voor natuursteen in de keuken kies dan voor een natuursteen waar niet snel vlekken intrekken.


Een ongelukje in een keuken is gauw gebeurd. Dit kan vlekken veroorzaken bij Belgisch. Ik heb het al er proberen af te krijgen met lithofin vuiloplosser voor natuursteen alsook met een hogedrukreiniger van.


Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Hoe verwijdert u vlekken van het dagelijks. In de lente kunt u de terrastegels van blauwsteen poetsen met aangelengd bleekwater of met een product voor natuursteen. Veel voorkomende problemen zijn het ontstaan van vlekken en krassen en het afgeven van stof.


HG natuursteen kleurvlekken verwijderaar (marble stain colour remover) (HG product 41) verwijdert op eenvoudige wijze vlekken van koffie, thee, wijn,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts