maandag 9 juli 2018

Geschuurde steigerplanken

Steigerplanken vanaf €per meter. Heeft u een vraag voor ons? Handelsonderneming van Gelder vof. Een jong bedrijf waarbij kwaliteit en tevredenheid hoog in het vaandel staan.


Geschuurde gebruikte steigerplanken , glad geschuurd , zijdig of zijdig geschuurd , a-kwaliteit, juiste prijs- kwaliteitsverhouding, levertijd tot 5. Geschuurde steigerplanken zonder vervelende splinters, om in korte tijd een nieuw meubel in elkaar te timmeren.

Wij leveren en 2-zijdig professioneel geschuurde. In onze webshop vindt u o. Ook leveren wij als één van de weinigen losse gedroogde en of geschuurde steigerplanken en indien gewenst gratis voor u op maat gezaagd! Meubels voor in je tuin zijn hier in een voorbeeld van.


Ook kan je een tuinkamer bekleden met steigerplanken. Ben je benieuwd wat je nog meer met steigerhout kunt doen? Ook verkopen wij geschuurde en op maat gezaagde (nieuwe en oude) steigerplanken.


Kijk gerust verder op onze site.

Online bestellen in onze webshop! Wij verkopen als één van de weinigen losse gedroogde en of geschuurde steigerplanken en indien gewenst voor u op maat gezaagd! Gesorteer schoongemaakt en de houtstructuur is goed behouden gebleven. Zeer geschikt voor binnen, deze planken zullen niet of nauwelijks meer krimpen zodat u direct aan de slag kunt gaan. Tot slot helpt u een stukje mee aan het.


Nieuwe Droge Geschaafde steigerplanken. Deze steigerplanken zijn zijdig geschaafd. Schuren niet nodig, recht. Onze gebruikte steigerplanken komen van echte gevelsteigers.


Deze planken zijn kort gebruikt, dus wel de mooie grijze kleur met weinig scheuren en barsten. In verschillende lengtes leverbaar. Ook zwart, groen en grijs geïmpregneerde steigerplanken verkrijgbaar. Een nieuwe steigerplank is meter lang, 20cm breed en 3cm dik.


Kies in het menu welke breedte, lengte en aantallen je wil bestellen. Indien gewenst, worden de steigerplanken zorgvuldig voor u geschuurd. Uiteraard leveren wij ook losse steigerplanken van onberispelijke kwaliteit in de volgende.


Al onze gebruikte steigerplanken worden handmatig gesorteerd waardoor wij absolute A-kwaliteit gebruikt steigerhout.

Gemaakt van nieuwe gedroogde steigerplanken. Bovendien is hij lekker glad vanwege het gebruik van gedroogde en geschuurde steigerplanken. Koop voordelig steigerhout online.


Al meer dan 4tevreden klanten gingen u voor. De robuuste vormgeving, poten van 12x12cm op de hoeken en bovendien lekker glad vanwege het gebruik van geschaafde en geschuurde steigerplanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts