dinsdag 24 juli 2018

Impregneerspray tent

In seconden uw tent opgezet! Quechua Tenten van Decathlon! Beste prijs-kwaliteit verhouding. Bekijk de opblaasbare tenten! Topcamping in Limburg met subtropisch zwembad en speeltuin.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Als je lang van je kampeeruitrusting gebruik wil maken, dan is voldoende onderhoud nodig. Tentdoek bijvoorbeeld is tamelijk kwetsbaar. Voor kleine lekkages in de tent kunt u dit vaak met een spray dicht maken. Voor lekkende naden kunt u een nadendichter gebruiken. Ook dit soort tentjes kunt u zelf het best regelmatig even inspuiten met een impregneerspray voor tentdoek.


Uw tentdoek of tent impregneren? Wist u dat veel impregneermiddelen voornamelijk uit water bestaan en daardoor geen goede bescherming bieden? Koop daarom altijd een impregneerspray van goede kwaliteit.


Ik wil voordat ik op vakantie ga mijn tent behandelen.

Outletverkoop door NL grootste tentenfabriek. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Gratis verzending va € 50. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Kom langs in de winkel voor uitgebreid advies. Volgens de gebruiksaanwijzing voor jassen vond ik te veel werk, dus ik heb de tent -gebruiksaanwijzing gebruikt: gewoon er op sprayen. Ik heb het gebruikt voor jassen. Met Waterdicht Anchor Extra is het eenvoudig om bijvoorbeeld uw katoenen tunneltent opnieuw te impregneren wanneer dat nodig is. Kijk snel in onze shop en u heeft het morgen al in huis.


Impregneerspray of waterafstotende spray voor leer of textiel nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij ontwikkelen vlamvertragende middelen, verkopen deze en passen ze toe. Dat doen we op locatie of in.


Protector Schimmelbestendig is een impregneerspray welke het vochtopnemend vermogen reduceert van behandelde oppervlakken. Zo voorkomt het de ontwikkeling van schimmels. Tent - en Outdoorspecialist bij Van Duinkerken.


Verschillende soorten tenten.

MPPLUS Tent lekvrij maken stuks. Voordelen voor u op een rij van de tent. Onze professionele impregneermiddelen bevatten veelal een hoger percentage werkzame stof dan de impregneermiddelen die u zult vinden in de bouw- en DHZmarkten.


Op zoek naar Umefa impregneerspray 5ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts