woensdag 25 juli 2018

Vlokkenvloer

Dé ideale vloer voor elk bedrijf! Kunststof vloer- en wandsystemen. Vloercoatings voor de industrie. Coating voor de agrarische sector. Met de juiste voorbehandelingen.


Vlokkenvloeren Voor de beset service en kwaliteit ga je naar Fondo Steentapijt!

Decoratieve vloerafwerking met eigen touche. De vlokkenvloer (chips-of flakesvloer) hebben de uitstraling die het meest te vergelijken is met tapijt, echter met de. Een vlokkenvloer is een coatingvloer volledig ingestrooid met kleurvlokken.


Het bijzondere van een vlokkenvloer is dat de kleur bepaald wordt door de vlokken die er in gestrooid worden. Daar op wordt een blank afwerksysteem aangebracht. Bij een zogeheten vlokkenvloer worden de flakes op een reeds gekleurde gietvloer geblazen en daarna afgewerkt met hars.


Een decoratieve, glanzende, sprankelende kunststofvloer is ideaal voor een moderne, eigentijdse omgeving. Kies deze vlokkenvloer voor een.

Zelf een epoxyvloer of gietvloer aanleggen? Wij leveren ook in België. Kleurvlokken om uw vloer en wand decoratief in te strooien. Dat is dé ideale industrievloer. Laat u door ons informeren!


Overweeg je om een gietvloer te plaatsen? Lees hier meer over de kosten, afwerkingen en de gemiddelde prijs van een gietvloer per vierkante meter. Voordeel van een coating is dat je door het uitgebreide kleurenspectrum en indien je voor een vlokkenvloer zou kiezen de kleurmogelijkheden bijna onbeperkt zijn.


Een chipsvloer, ook wel flakes- of vlokkenvloer genoemd , is een epoxy vloersysteem dat volledig met flakes wordt ingestrooid. De flakes zijn in vele kleuren. Trapvlokcoating biedt de ideale oplossing voor trappen en vloeren in gemeenschappelijke ruimtes met een flakes- of vlokkenvloer die snel gelegd kan worden. Kenmerken: Flakes vloeren zijn decoratief, slijtvast, vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk. Een Flakes of Vlokken vloer heeft een hoge druksterkte, is slijtvast.


De vele voordelen van een moderne gietvloer Als u zich oriënteert op de juiste vloerafwerking voor uw kantoor, bedrijf of woning, bekijk dan eens alle voordelen van. Dé gietvloer specialist als u op zoek bent naar een kunststof of cementgebonden vloer zoals een gietvloer, coatingvloer of troffelvloer. Met kleurvlokken in uw gietvloer of vloercoating krijgt u een speels effect.


Bestel kleurvlokken eenvoudig online bij Epoxywinkel.

Alle mogelijkheden voor een gietvloer in de badkamer. Schitterend naadloos resultaat voor elke sanitaire ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts