donderdag 15 maart 2018

Altrex varitrex plus

Als ladder, trap of werkplatform te gebruiken. Deze aluminium vouwladder is namelijk in vijf verschillende posities neer te zetten dankzij de zes. Altrex Vouwladder Varitrex Plus. Multifunctionele vouwladder voor bij jou thuis.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. De afslankpik verovert de Nederlandse markt! Bekijk ons uitgebreide assortiment.


Deze vouwladder is zeer compact op te vouwen en geschikt voor een. De Varitrex Plus is een veelzijdige vouwladder. Coolblue: alles voor een glimlach.


Weinig gebruikte en goed werkende altrex vouwladder incl. Klusartikelen voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. In de onderstaande tabel kunt u klikken op het artikel nummer van het gewenste onderdeel en dan komt u meteen bij het gewenste artikel artikelen staan ook onderaan. Of liever bekijken onze winkel in Culemborg?


Bas van Zanten professioneel B. Je schuift deze ladder eenvoudig uit met één hand waarna je via elf sporten een werkhoogte van meer dan vier. Eindkap tbv stabiliteitsbalk voor de Varitrex plus en Varitrex Do-it-All vouwladders. Vergelijk meer Ladders aanbiedingen op Beste. Klik op de afbeelding om te vergroten. Deze ladder is zeer comfortabel in alle standen en de 2. De dubbel oploopbare uitvoering is gebruiksvriendelijk en ergonomisch.


Het artikelaanbod van uw lokale winkel kan afwijken van het aanbod op onze centrale webshop. Toepassing: Varitrex Comfort, Do-it-all, Plus. Retour en Verzendinformatie.


Mocht u een product of producten willen retourneren binnen de zichttermijn van dagen dan vragen we u eerst contact met ons op te nemen. The Varitrex plus is a handy aluminium folding ladder which is very multifunctional because of its many options. Jouw materiaal altijd in topconditie.


Ook na de aankoop van je product staan we voor je klaar. Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts