donderdag 15 maart 2018

Flexibele voegmortel

Hoge Kwaliteit gegarandeerd. Vraag nu advies van onze experts! Voegmortel bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Ook bij waterbelasting en.

Voor voegbreedte van tot mm (kleur zandgrijs) of tot mm (voor alle andere kleuren). Eenvoudig online bestellen. Hoogresistente, gekleurde cementgebonden voegmortel. Alle verstrekte adviezen, aanbevelingen, cijfers en veiligheidsvoorschriften berusten op zorgvuldige onderzoekingen, alsmede de huidige stand van onze ervaring en. In combinatie met onze flexibele tegelmortel bijzonder geschikt voor het voegen van ondergronden die.


Diverse voegmiddelen afgestemd op smalle of brede voegen of op epoxybasis. Ons assortiment bevat voegmortels voor zowel binnen- als buitenwerk en voor vloeren en wanden. Af te stemmen op tegelsoort en voegbreedte.

KERACOLOR FUGENSCHLÄMMMÖRTEL. Het flexibele voegmiddel webercolor comfort van Weber Beamix is waterdicht en binnen en buiten toepasbaar. Flexibele , cementgebonden voegmortel.


Bekijk de informatie en alle andere voordelen. De flex- voegmortel (kilogram) van Knauf is geschikt voor het voegen van keramische tegels op je vloeren en wanden, zowel binnen als buiten. Het product is speciaal ontwikkeld voor straatstenen en tegels op een al dan niet drainerende flexibele ondergrond.


Deze voegmortel voor faience, keramische tegels, mozaïeken en grès op wand en muur geeft een parelend effect. De mortel is ideaal voor vochtige ruimten en op. Na verwerking van Promaq Easy, ontstaat een flexibele voeg die bij droog weer hard is en bij regen zacht en taai. Gebruiksspecificaties voegmortel. Een cementgebonden, flexibele , snel verhardende en slijtvaste voegmortel voor het voegen van allerlei soorten keramiek en natuursteen.


Beschikbaar in een groot aantal. Deze hoogwaardige polymeer voegmortel is een gebruiksklare flexibele voegmortel op basis van zand en bindstoffen. Hij is geschikt voor het opvoegen van praktisch alle. Bevat een fijne korrel en geschikt voor voegen vanaf 3mm.


Soort latex: Normale latex.

U heeft een opdracht voor het latex spuiten van wanden of plafonds en bent op zoek naar een vak schilder?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts