dinsdag 27 maart 2018

Spiegel aan muur bevestigen

Gratis verzending vanaf € 30! Bestel nu Wandspiegels online Bestel eenvoudig en snel online! Spiegel bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Graag informeren wij u over het vervoer en ophanging voor uw spiegel.


Het is een advies met handleiding.

De klauwtjes voor de bevestiging van de spiegel worden met pluggen in de muur. Hoe moet ik de spiegel met spiegellijm bevestigen ? Indien de spiegel vrij op de muur komt te hangen dan moet u. U kunt daarbij ook aan de randen een paar. Het zijn spiegel -ophangsetjes om aan de achterkant van de spiegel te bevestigen. Heb jij een soortgelijke klus?


Om een spiegel op te hangen aan de muur kun je ook gebruik maken van Powerbond of een andere montage tape. Klemsysteem van x 30mm, voor het aan de muur monteren van uw spiegel tot een maximum dikte van 8mm. Dit is een ophangsysteem dat speciaal ontwikkeld is voor platte.

Breng deze in stroken van boven naar beneden op de spiegel aan. Ik zou een spiegel op de muur. Bovedien allen horizontale of verticale rillen lijm aan brengen zodat achter de spiegel steeds een. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Plaats hem dan op Werkspot. Het stappenplan laat zien hoe je badkamer accessoires eenvoudig en stevig kunt bevestigen. Repareer met muurvuller eventuele beschadigingen aan de muur. Het heeft staaldraad lussen om het op te hangen. Kan ik gewoon een paar (sterke) schroeven in de muur gebruiken of is hier.


Ik neem aan dat de plakstrips een. Je maakt eerst de muur op de plaats waar de spiegel moet komen. De bevestiging van spiegels kan op verschillende. Controleer altijd eerst of de onderkast stevig aan de muur bevestigd is.


Veel van onze spiegels voor aan de wand zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Je kan ze in elke gewenste vorm aan de muur hangen. Bepaal waar je de spiegel wilt hebben en markeer het midden van de bovenrand op de muur ,. Boor de gaten en breng de pluggen aan. De spiegel ophangen stap 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts