donderdag 1 maart 2018

Dx kierstandhouder

Klus artikelen van alle merken. Klussen - Voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. DX Kierstandhouders bieden een zeer degelijke veiligheid bij naar binnen- en buitendraaiende deuren. Gehard staal, wit gebichromatiseerd.


Verstelbaar, voor naar buiten draaiende deuren en ramen.

Opleg veiligheidsmodel, kan niet van buitenaf worden geopen verstelbaar. Wij verkopen diverse kierstandhouders van verschillende merken en functies. Voor naar binnendraaiende deuren en ramen.


Links en rechts bruikbaar. Deze kierstandhouder voor naar buitendraaiende ramen en deuren voldoet aan de SKG normen. DX kierstandhouder verchroomd verend. Dulimex kierstandhouder mat verchroomd DX -KSH 940K ZE. Zo hebben we ook verstelbare kierstandhouders van DX en Axa (oyster).


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor kierstandhouders aanbied.

Roestvrijstalen voordelige kierstandhouder met SKG keurmerk, voorkomt ongewenst binnendringen van de woning indien u de deur opent. Bekijk de nieuwste Enorm folder! Eis voor politie keurmerk veilig. Verende kierstandhouder , mat verchroomd.


Ook voor naar buiten draaiende. Om dit percentage te verminderen hebben wij makkelijk en snel twee van onze DX SKG kierstandhouders op een Velux dakraam toegepast. HG is uw helpende hand voor in en rondom het huis. Alle producten van HG zijn tot in het treurige aan toe getest, en doen.


Klanten kochten ook Klanten bekeken ook. Als men de kierstandhouder wil gebruiken als extra slot,. Keuze uit een ruim assortiment SKG gecertificeerde kierstandhouders.


GRATIS verzending al vanaf €50. Kindveilige en inbraakwerende kierstandhouder ! De verstelbare kierstandhouder met veiligheidssluiting is al jaren een vast onderdeel van ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts