dinsdag 20 maart 2018

Isolatieplaten

Op werkdagen voor 14u bestel de volgende werkdag in huis. PUR-platen, polystyreen, EPS, glaswol en rotswol platen en zoveel meer. Zo verlijmen wij PIR platen met gips, OSB, underlayment of Fermacell.


PIR isolatieplaten lenen zich perfect om op maat te maken en te verlijmen. PUR isolatieplaten worden vaak gebruikt bij het isoleren van de woning.

Ze zijn drukvast en hebben een hoge isolatiewaarde. Info en prijzen vind je hier. Eenvoudig online bestellen. Wij hebben een selectie gemaakt van de veel voorkomende isolatie materialen.


Isolatiemateriaal voor elke klus. Ben je op zoek naar de juiste isolatieplaat voor jouw klus? Bij Praxis vind je verschillende soorten isolatieplaten.

Bestel de isolatieplaten online. PIR is een afkorting van polyisocyanuraat. Het is een kunststof die speciaal bedoeld is voor isolatie en vooral bekend staan als geelwitte platen. Bekijk, vergelijk en koop dakisolatie, geluidsisolatie, vloerisolatie en isolatieplaten.


FERMACELL Gipsvezelplaten - De alleskunner onder de afbouwplaten. Zoals glaswol, pir isolatie, steenwol en geïsoleerde dakplaten. Je dak isoleren met isolatieplaten heeft heel wat voordelen.


Hier vind je info over de soorten dakisolatieplaten, hun plaatsingswijze en de prijzen. Pir isolatieplaten in bulk uitvoering. Alles voor goede isolatie bij Dakenshop. Vind isolatieplaten gebruikt op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. EPS isolatie isoleert goe is vochtbestendig, drukvast en recyclebaar. Met goede, duurzame isolatie creëer je meer comfort in je huis en verlaag je je energiekosten. Het grootste deel van de meest gebruikte isolatiematerialen wordt in platenvorm verkocht en toegepast.


De voordelen hiervan zijn talrijk, maar er zijn ook enkele.

PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts