donderdag 22 maart 2018

Peli boenwas

Dingen waar je blij van wordt! Welkom bij de Peli ICT winkel. Meubelwas of boenwas als terpentijnwas, briwax, kalkwas, vloeibare was, bijenwas, paraffinewas en al het andere om uw meubels mee te onderhouden uit voorraad leverbaar. Gisteren bij Kruidvat gekeken, daar heb ik het de vorige keer gekocht maar weer noppes.


Antiekwas, boenwas is een universele meubelwas waarmee u uw meubels kunt onderhouden. Boenwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubelwas (ook wel boenwas , antiekwas, terpentijnwas genoemd) Een meubelwas is om houtwerk te beschermen en te onderhouden, of om een laag krijtverf te sealen en. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm.


Het was verkrijgbaar in de bekende donkerbruine. Kiwi antiekwas alternatief. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Antiek TerpentijnwasAntiek terpentijnwas is een was waarmee u uw meubels kunt onderhouden.


Boenwas besteld u gemakkelijk en snel bij onlineonderhoudshop. Bescherm je (antieke) meubels met de Kruidvat Protect Bijenwas. De bijenwas is samengesteld uit natuurzuivere grondstoffen en bevat carnaubawas en bijenwas. Voor 23:bestel morgen in huis. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Deze pin is ontdekt door Bettina. Het bekendste merk is wrijfwas is ongetwijfeld Peli en het bekendste merk schoensmeer is wellicht Erdal. Beide komen uit de Peli fabrieken die. Verkopers Nog niet te koop aangeboden. Je kunt dit item in je zoeklijst zetten met het toevoeg-formulier aan de rechterkant van dit scherm.


Boenwas wordt van oudsher gebruikt om een beschermend en glanzend laagje op uw parketvloer aan te brengen. Het grote voordeel van boenwas is dat het de meest. Het zijn in feite ouderwetse boenwassen met natuurlijke ingrediënten. Ze worden ook op traditionele wijze gemaakt en bestaan uit een mix van verschillende wassen.


Antiekwas is een universele meubelwas waarmee u uw meubelen kunt onderhouden. Antiekwas (oftewel boenwas ) om uw antieke meubelen mee te onderhouden. Klik hier voor de product-pagina van onze Antiekwas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts