maandag 19 maart 2018

Kiepraam kat

Franse kiepramen of balkondeuren, u kent ze vast wel. Ramen die op twee manieren open kunnen, helemaal naar binnen of op een kiepstand waardoor de bovenkant naar. Beschermhekje geschikt voor kiepramen. Zorgt ervoor dat uw kat niet kan ontsnappen en u gerust uw kiepramen open kan houden.


Trixie beschermhekje geschikt voor kiepramen. Door dit rekje kan uw kat niet door het raam klimmen of.

Maar de hekjes zijn ideaal voor de kiepramen. Kat kan mooi de wind in de neus voelen,. Laat je raam niet op de kiepstand staan. Geïllustreerd met een schokkend filmpje van kater Tyson wil de Belgische dierenarts Bart Vander Kuylen.


Met dit witte rooster kan de kat niet klem komen te zitten tussen het smaller wordende deel van het klapraam en komt er. Kattenbezitters: pas op met openstaande kiepramen ! Helaas realiseren veel mensen zich niet dat een kat klem kan komen te zitten in een kantelraam. Dierenambulances, dierenartsen en de opvangcentra wisten het al!

Een heleboel katten liefhebbers weten het inmiddels ook! En misschien is het ten overvloede, maar. Kiepramen Kiepramen zijn verantwoordelijk voor de dood van veel kattten. De kat tracht via een kiepraam te ontsnappen, maar komt vast te zitten in de v-vorm en sterft.


Info over kiepraam bescherming kat. Resultaten van zoekmachines! Nog maar een keer een waarschuwing voor degenen die het nog niet weten. Regelmatig lees ik over trieste gevallen van katten , kittens en volwassenen, die in.


Bouwen, ramen en katten - geplaatst in In-door: Ik heb eigenlijk vragen over ramen en katten. Vergelijk goedkope voerbakken en vind de mooiste voerbak voor uw huisdier voor de laagste prijs Bestel direct aanbiedingen online! Pagina van - Raambeveiliging voor katten ? In-door: Vroeger had ik kiepramen die enkel bovenaan open konden en dat gaf nooit problemen met onze. Kennisbank - Stichting DierenLot is voor een beter lot van dieren in nood.


Steun Stichting DierenLot en. PURMEREND Een kat uit Purmerend is maandag overleden nadat het huisdier ruim anderhalf uur vast zat tussen een kiepraam. Kantelraam riskant voor kat.


De Dierenbescherming vond de poes dood in het kiepraam.

Hoe kiest u kiepraam kattennetten. Waarom is dit type raam erg gevaarlijk voor katten ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts