dinsdag 17 april 2018

Antieke tegels prijs

Hieronder vindt u een selectie van onze voorraad in de Porcelijne Lampetkan. Koop online antieke tegels bij Tegelmegashop. Het grootste tegelaanbod met een prachtig assortiment. Tegels van de beste kwaliteit voor een vaste. Koop of Verkoop antieke tegels op Marktplaats.


Info over antieke tegels prijs.

Resultaten van zoekmachines! Een vernieuwde website: vriendelijker in het gebruik en met meer ruimte voor informatie en foto’s. Het aanbod van onze oude en antieke tegels is steeds wisselend.


We hebben veel partijen oude en antieke vloertegels met patronen, patroontegels, de. Nr: MMZeldzame tegel met een monsterachtig zeewezen. PRIJS : 2euro Interesse, stuur een mail met het. De tegel is gebroken en gelijmd.


Naast onze antieke tegels bieden wij een uitgebreid assortiment glas in lood deuren, kamer en suite deuren, gebrandschilderde ramen en antieke schouwen.

Het opsporen en zo nodig restaureren van de meest exclusieve antieke bouwmaterialen zoals antieke schouwen, houten. Mix antieke Franse plavuizen. Oppervlakte 1mAl onze antieke vloeren zijn unieke stukken en worden daarom altijd in totaliteit verkocht… De op onze website getoonde antieke vloeren zijn. Logischerwijs zijn wij ook altijd op zoek naar antieke witte tegels ,. Door jarenlange ervaring als groothandel in hout, natuursteen en antieke bouwmaterialen en verkoop daarvan aan meubelfabrieken, interieurbouwers, architekten.


Partij 19e-eeuwse Cararra marmeren tegels. Op de veiling van deze week: Tegel VOC schip met volle zeilen naar Oost-Indien. Diversen, Hier vinden we de witjes, de schildpadjes, de gemarmerde tegels en andere vlakvullende tegels. Ook de randtegel die menigeen zoekt om de beschadigde kanten.


Klussers, Wij hebben in ons huis op diverse plekken oude tegels , waar wij graag iets meer info over willen hebben. Antieke wandtegels nodig voor een renovatie? Onze collectie bevat een uitgebreide verzameling van onder andere antieke oudhollandse tegels , Delftsblauw aardewerk, glas- en kristalwerk, sieraden, tafelzilver,. De historie van de antieke wandtegels ligt waarschijnlijk in het Midden-Oosten, daar werden muren versierd met mooi gekleurde tegels.


Vanuit Spanje kwamen de tegels. Prijs per meter €6- prijs voor de partij €45. De antieke cement tegels werden als tegenhang van de antieke keramische vloertegels gemaakt.


Ze waren bedoeld voor de gewone man of het werk volk. Bent u op zoek naar vloertegels van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs ?

Wij verkopen enkel A-kwaliteit tegels. Antiek Keramiek en Porselein vind u op DeAntieksite. Afmeting per tegel 13xcm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts