dinsdag 10 april 2018

Salontafel van balken

Bestel Direct Online bij Profijt Meubel! Stel zelf uw droombank samen. Combineer uw bank met fauteuils. Balken individueel aanpasbaar. Veilig en gemakkelijk online bestellen! Gevonden: goedkope salontafels !

Oud eiken robuuste salontafel van balken Al een robuuste salontafel vanaf 1euro uniek in zijn soort en geheel naar wens afgeleverd. OmschrijvingUnieke salontafel gemaakt van balken op zijn kant. Zeer leuke tafel die zowel voor binnen als buiten geschikt is. Door de wielen eronder is de tafel ook. Super robuuste industriële salontafel met stalen onderstel en massief eiken balken , leverbaar in diverse maten.


Dit model heeft balken van circa 19x14cm! De tafels van oude of nieuwe balken geven een robuust uiterlijk aan je woonkamer, eetkamer of keuken. Alle tafels worden gemaakt van oude of nieuwe balken.


Achter de eenvoudige uitstraling van deze salontafel schuilt een verassing.

De salontafels zijn niet behandeld. Een salontafel van eikenhouten balken , toch een soort designobject. De rubriek dreaming of my own home is terug op mijn blog! De laatste keer dat ik een binnenkijker deelde is al meer dan een jaar geleden. Bekijk hier trendy kasten voor jouw interieur.


Salontafels online bestellen. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels ! Voor 23:bestel is morgen thuis! Het blad is gemaakt van oude Franse planken afkomstig van de vloeren van oude treinstellen.


Tafels met een industriële uitstraling zijn de nieuw lijn van Steigerhout meubelen Roermond. Voor de optimale kwaliteit en uitstraling zoeken. De producten van dit merk zijn stoer en passen bij de nieuwste.


Stoere salontafel met dik balkenblad. In meerdere maten verkrijgbaar. Ik ben van plan om van het weekend een tafel te maken van vurenhouten balken van 15x5x220.


Bent u benieuwd naar deze tafels van oude eiken balken ? Wilt u het hout liever eens komen voelen en beleven?

Bespaar tot wel via kiesproduct. Snelle levering en gratis retour!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts