donderdag 5 april 2018

Reglit beglazing

Profilit beglazing : een kleurrijke architectonische en constructieve oplossing waarmee u oneindig lange buiten- en binnenwanden kunt creëren. Reglit is een andere benaming voor Profilit beglazing. Voor bedrijven en voor bij u thuis.


DO is officieel dealer. Een opvallende glazen gevel met gebogen vormen of een halfronde scheidingswand in uw interieur? Daarvoor zijn de halfronde glasdallen van Reglit beglazing uitermate.

De belangrijkste toepassing is grootschalige. Reglit-beglazing ’ heeft diverse benamingen en wordt ook Profilit of U-glas genoemd. Met Reglit beglazing is het eenvoudig om een strakke sparing te voorzien van. Ons assortiment omvat nu ook Reglit Rainbow wat betekent dat we.


Bezoek onze microwebsite voor brandwerende oplossingen. Glasimpex is uw specialist in constructieve beglazing. We kunnen maatwerk construct glas leveren en zorgen voor veelvuldig toegepaste glasconstructies.


Elk gebouw eist nu isolerende beglazing tegen de kou.

Maar misschien ligt de beste oplossing voor u in een combinatie met zonwerend glas,. Buys Glashandel kan u ook voorzien van Profilit-, Reglit - en Linit profielglas. Ook gekend als : reglit , profilit,. Profilit profielglas is de geschikte uitkomst voor transparante.


Download algemene documentatie Pilkington Profilit beglazing. Graag denken wij mee over de juiste beglazing van uw ontwerp. We helpen te inspireren met glas en leveren maatwerk aan architecten en bouwbedrijven. Het huidig ontwerp van onze in opbouw zijnde woning, voorziet een inkomhal met een volledige buitenwand in Reglit beglazing. Heb zulk een concept in Duitsland (Munchen).


Drievoudige beglazing : Thermobel TG voor meer comfort! Daarnaast worden door TGM projects een groot deel van de glasvezelversterkte betonelementen alsook de reglit beglazing en terracotta tegels gerealiseerd. Na maanden van voorbereiding zijn onze werkzaamheden gestart bij het project City North te Londen! TGM Projects is als onderaannemer eindverantwoordelijk voor de.


Wij leveren alle soorten isolatieglas. Dubbel glas Reglit Profilit elementen worden toegepast bij ononderbroken beglazing van gevels en lichtopeningen. Het is het ideale bouwelement om lichte, transparante.


Buys Glas is er voor u voor advies omtrent beglazing in de nieuwbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts