vrijdag 13 april 2018

Hormoonstaafje prijs

Een hormoonstaafje is één van de mogelijke anticonceptiemiddelen die vrouwen kunnen gebruiken. Om je een duidelijk inzicht te geven over wat en hoe dit werkt gaan. Je ontbloot je arm en na een plaatselijke verdoving wordt het hormoonstaafje net onder de huid van je bovenarm ingebracht met behulp van een soort naald. Het hormonaal implantaat kost € 144.


Er is geen tussenkomst door de ziekteverzekering voorzien. Bij sommige ziekenfondsen krijg je wel een extra. Lees meer over het hormoonstaafje op dokterdokter. Ben je jonger dan jaar, betaal je voor het ene merk niets,. Je bent te laat een nieuw hormoonstaafje gaan halen (langer dan jaar) Soa’s.


Wilt u meer weten over de prijs en vergoeding van uw medicijn? Lees dan verder in het thema: Medicijnprijzen en vergoedingen. Het implantaat kost ongeveer 1euro.


Voor meisjes jonger dan jaar is dit euro. Prijs van een hormoonstaafje. Na jaar moet u naar de huisarts,.


Informatie over Implanon Nxt (Implantaat) zoals een online bijsluiter, de prijs , de voorschriftplicht en het actief bestanddeel vindt u op Medibib. Wat is anticonceptie, welke methodes zijn er en welke methode pas bij jou? Wat vergoedt je zorgverzekering aan anticonceptie?


Lees op deze pagina wat de basisverzekering en aanvullende verzekering vergoedt. Bijwerkingen mogelijk bij een anticonceptiepil. Heeft iemand ervaring met het plaatsen van een hormoonstaafje en kan mij meer vertellen over het gebruik, bijwerking en plaatsing? Aangezien het hormoonspiraaltje jaar werkt,. Implanon (hormoonimplantaat): 3ervaringen met effect en bijwerkingen.


Vrouw, 30: Allereerst het inbrengen, geen verdoving en door hork van een. De huisarts kan je ook informeren over de exacte prijs. Kosten voor het laten plaatsen van het spiraaltje door de huisarts.


Vanaf prijs (per maand) Intro. In drie Urker huisartsenpraktijken is over een periode van tien jaar onderzocht wat de bijwerkingen zijn van Implanon. De resultaten geven aanleiding om de.


Anticonceptie is een ander woord voor voorbehoedmiddel. De bekendste zijn de pil en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts