woensdag 4 april 2018

Poortslot met beslag

Dé specialist op het gebied van tuinbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wij helpen u snel en vakkundig aan een passende oplossing! Poortslot verzinkt met beslag.

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Ook zware uitvoeringen geschikt voor cilinders en veiligeidsrozetten. Dit poortslot is uitermate geschikt voor tuindeuren. Inclusief beslag en sleutels.


Tuinijzerwaren voor je schutting of hekwerk Ga je binnenkort een schutting plaatsen? Of wil je de voortuin van een laag hekwerk voorzien? Met de tuinijzerwaren van. Rechts en links bruikbaar.

Compleet met paar krukken (kunststof), schild (kunststof), sluitkast (staal verzinkt), sluitkom (staal verzinkt) en sleutel. U heeft hierbij de keuze uit oplegsloten, poortsloten met hef- en dagschoot en sluitingen met zwarte kunststof klinken. Kompleet met sluitlus: staal verzinkt.


STARX poortslot met beslag GIETIJZER ZWART GELAKT st. Sx poortslot met beslag zwart bestel je goedkoop en gemakkelijk op PontMeyer. Bestel je overvallen en kistsluitingen bij dé online deurbeslagshop.


Een oplegslot ligt aan de binnenzijde op de deur en komen voor op deuren die naar binnen draaien. SX poortslot met kruk, schild en sluitkast. Toelichting indicatie levertijd bij bezorging. Dit Suki afsluitbare poortslot is voorzien van een kunststof deurkrukken. Dit is een afsluitbaar poortslot met sleutel die geschikt voor tuindeuren en poorten van 2. De Webshop met deskundig advies voor cilinders, sleutels, sloten en allerlei vormen van toegangstechnieken voor uw woning of bedrijfspand!


Binnendeuren in de woningbouw Aantal toeren: 1-toers Afmeting tuimelaar: mm Materiaal slotkast: staal verzinkt. Bakker Buitenleven is een echt familiebedrijf dat uitblinkt in service en een persoonlijke aanpak. Wij hebben een prachtige showtuin met inspiratie tuinen in.


Bestel jeOvervallen en kistsluitingen bij dé Online Deurbeslagshop. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze producten en denken met u mee voor een totaalofferte. Klik op Offerte aanvragen hieronder en voer daarna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts