woensdag 4 april 2018

Kokowall

Laat uw tuin ontwerpen, aanleggen, onderhouden of renoveren vraag offertes aan. Kokowall wordt gekenmerkt door een warme en natuurlijke uitstraling die past in iedere omgeving. Als u voor Kokosystems kiest, maakt u een keuze voor het milieu en.


Kies voor de natuurlijke uitstraling van kokos tuinscherm Kokowall. Milieuvriendelijke en onderhoudsarm!

Bekijk alle kokos tuinschermen op Tuinafscheiding. Creeër met kokowall een natuurlijke en bijzondere afscheiding! Gratis bezorging vanaf € 6000.


Kokosystems is producent en leverancier van Kokowall tuin-, zicht- en geluidsschermen. Dit zijn natuurlijke, begroeibare schermen gebaseerd op kokosvezels. Info over kokowall geluidsscherm prijs.


Resultaten van zoekmachines!

Kokowall tuinscherm zijn aan de buitenzijde afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Behalve een fraai uiterlijk bieden kokosvezels de ideale aanhechting. De kokowall tuinschermen is een van de vele schermen uit het assortiment van Houthandel Woertink in Rheeze bij Hardenberg. Wij bieden u een goede kwaliteit prijs.


Het Kokowall LITE geluidsscherm is een uitgekiende sandwichconstructie die de geluidsisolatie optimaliseert. Kokowall is een begroeibare tuinschutting waarbij de buitenzijde is afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Groenmaat levert Kokowall geluidschermen die geven een warme uitstraling en passen in elk landschap. Onderstaand enkele typerende kenmerken. Kokoswall met de kwaliteit van hardhout.


Binnen een korte tijd kan dit. Een warme uitstraling en passend in iedere omgeving. Dat zijn de meest typerende kenmerken van een Kokowall Tuinscherm. Wilt u meer rust in uw tuin?


Denk dan eens aan het plaatsen van geluidsschermen. Kiest u voor de schermen van Kokowall , dan brengt u tegelijkertijd meer sfeer in de tuin.

De geluidsschermen van NoiStop halveren het omgevingsgeluid. Geen lawaai van claxonnerende auto’s, zoevende treinen of schreeuwende schoolkinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts