vrijdag 6 april 2018

Tapijt antislip

Bespaar tot wel aan duizenden tapijten. Herfstuitverkoop - Profiteer nu! Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Nu tapijten voor ongelooflijke prijzen.

Met een antislip -product voorkom je ongelukken en blijft je vloerkleed altijd netjes op zijn plaats liggen. Je kan het antislip -product zelf op maat knippen. Genoeg van verschuivende tapijten op gladde en harde vloeren ? Gebruik dan steeds een antislipmat onder uw tapijt. Boottapijt antislip - Model - Anti-Slip , zowel de Watermat zelf, alsook door het speciaal ontwikkelde antislipnet aan de onderkant zorgt voor een goede anti-slip. Toevoegen aan wensenlijst Verwijder van wensenlijst.


Het artikel is toegevoegd aan je wensenlijst.

Houdt het kleed op zijn plaats: de kans op uitglijden wordt minder en het kleed is. Deze witte anti-slip mat van 130cm voorkomt het verschuiven van je karpet of vloerkleed. Antislip hoog comfort 120x190. Een goede ondervloer is van levensbelang! Ondervloeren beschermen namelijk je nieuwe vloer.


Ze zorgen er voor dat het tapijt bijvoorbeeld minder snel slijt, de. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Bestel u antislip ondertapijt voor het behoud van uw vloerkleed en voorkom uitglijden en golven van uw tapijt.


Door zijn bijzondere anti-slip. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Met zo’n anti-slip tapijt voorkom je dat het vloerkleed gaat schuiven of omkrullen en dat er iemand per ongeluk over valt. KG is goed voor - 1m2.


Oplosmiddelvrije en zeer emissie-arme antislip voor het opneembaar verlijmen van tapijttegels. De opgedroogde film is zelfklevend.

Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts