maandag 14 september 2015

Fitterskit hennep

Let Op: Het gebruik van fitterskit , is niet toegestaan in drinkwater leidingen. Ik doe altijd fitterskit op binnen- en buitendraad. Rol de hennep dun over de breedte van de nagenoeg hele schroefdraa niet te dik. De hennep op de buitendraad.


Hennep en fitterskit voor het monteren en afdichten van schroefdraadverbindingen. Klik op de productregel voor meer informatie, of bestel gelijk.

Wij leveren hoogwaardige producten! Skandia fitterskit hennep gram kopen? Gebruiken in combinatie met Hennep. Doe fitterskit op de buitenkant van de hennep en maak de opening vrij.


Die fitterskit heet hessoriet en de hennep is in werkelijkheid vlas ( van hennep maken ze andere produkten) De vlas moet je met de vleug meedraaien over de pijpdraad. Te gebruiken in combinatie met hennep. Afdichtingspasta voor schroefdraadverbindingen.


Voor aardgas, propaan en butaangas leidingsystemen te gebruiken zonder hennep , max. Deze fitterskit is te gebruiken in combinatie met hennep voor onder andere gas-, warm- en koudwaterleidingen en persluchtsystemen.

Voorlopig heb ik hetzelfde geprobeerd met hennep en fitterskit. Omdat ik de muur aan de achterzijde open heb gemaakt, kan ik prima zien of het lekt of niet,. Toon voorraad bij jou in de buurt. Persoonlijk zou ik fitterskit en hennep mijden in drinkwatersystemen aangezien het mijns inziens niet.


Permabond A 1fitterskit. Geen gerommel met tape of hennep. Hessoriet fitterskit pot 4ml. Maximum druk bij gebruik zonder hennep bar. Het is niet omdat het strak aangedraaid is dat het volledig waterdicht is.


Net daar komt de zweleigenschap van hennep van pas om dit volledig te garanderen. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Geschikt voor gebruik in combinatie met fitterskit.


Silpat fitterskit verhard niet. De verbinding kan in het begin iets lekken, tot het vlas of de hennep voldoende vocht heeft opgenomen en al zwellend afdicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts